Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cuky a Luky predstavia príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky? (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (123)

esmoke 

všetky recenzie používateľa

Dvě slovenské aktérky televizních skečů a český režisér Karel Janák, zkusili natočit bláznivou komedii z prostředí soutěže krásy. Tedy ten začátek je opravdu bída, ale nakonec se to lehce vylepší a dá se to i dokoukat... jauuu, PS: to bolelo. (2D dabing) Rozpočet: N/A, Tržby v ČR: 516 773 Kč. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Chce to pevnú vôľu dopozerať tento nevtipný trapas, no bol som zvedavý ako si poradili s celovečerným filmom , ktorý stojí na tak primitívnych a nevtipných postavách. Dopadlo to podľa očakávania, nič iné ani vzniknúť nemohlo. Je to záhada ako toľko komediálnych hercov dokáže vyprodukovať tak nezáživnú a nevtipnú komédiu. Za celý film som sa usmial len pri vtipe s "pleťovkou" inak som to len pretrpel a bol vďačný za záverečné titulky. Cením si však odvahu s akou sa pustili to tejto vopred odsúdenej a neúspešnej sračky. Buď šialená odvaha alebo v hlave červík s menom mozgoďob...20%. ()

Reklama

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Nebola to žiadna zbierka skečov a neboli tam ani tie afektované dialógy kredenc typu, je to komédia s crazy dejom, recesia, total uletený film, ktorý paroduje naše smotanové "celevriti". Aj keď toto nie je moja "šialka" kávy, oceňujem, že v slovenských podmienkach sa urobilo takéto niečo takmer na kolene - scenar si robili z veľkej časti samotné herečky. ()

claudel odpad!

všetky recenzie používateľa

Zcela jistě bude mít obrovský potenciál film, který si vezme na paškál současný svět sociálních sítí, umělé a prázdné krásy, (pseudo)celebrit a povrchních vztahů. Ale bude třeba takový film pojmout naprosto odlišným způsobem, než čemu jsme vystaveni v Cuky Luky Filmu. U některých scén a vykreslení některých postav jsem se chytal za hlavu, zda to je vůbec možné. Za celou stopáž jsem se pousmál asi třikrát. Z Lukáše Latináka udělat slovenský sexsymbol je hodné opravdu asi jen parodie. A minirole slavných raději ani nekomentuji. ()

mayuss 

všetky recenzie používateľa

Priznávam, že do kina som šla (mierne) skeptická a nie tak celkom dobrovoľne. Nakoniec to však nebolo také zlé a bolo tam pár momentov, pri ktorých sa skutočne dalo zasmiať, čo pri slovenských filmoch, bohužiaľ, nie je nič samozrejmé. Nejedná sa o inteligentný typ humoru, ale to zrejme ani nikto neočakával. Tento film vnímam skôr ako čiastočnú snahu o vyplnenie medzery v rámci žánru, ktorý mi na Slovensku roky chýbal. Osobne dúfam, že po ňom budú nasledovať ďalšie, snáď vydarenejšie a konečne nebude doménou slovenskej kinematografie len vážna až depresívna tvorba. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)

Reklama

Reklama