Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojica tínedžerov Zach (Joel Courtney) a Randy (Calum Worthy) vyrábajú videá o ich nudnom a pokojnom mestečku dúfajúc, že z nich vďaka tomu budú slávni youtuberi. Náhodou sa stanú svedkami niekoľkých zvláštnych incidentov, ktoré ich dovedú k poznaniu, že ich susedia sú jeden po druhom nahradzovaní svojimi takmer dokonalými kópiami. Spoločne s kamarátkou Kaylou (Andi Matichak) stojí pred nimi neľahká úloha – presvedčiť svoje okolie, že tu ide o viac ako len o reklamu na ich fádnu internetovú šou. (beso74)

(viac)

Recenzie (67)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

2 kluci natáčejí videa z jakési americké prdele kde se nic neděje na youtube. Jednoho dne natočí jakéhosi tvora co pokouše jakousi ženskou a vydají se to objasnit. Film je v podstatě mix mezi Fakultou (mimozemská invaze , která má nahradit lidstvo) a Návštěvou (anglicky The Visit). Ke konci už jde, ale vidět, že tomu dochází dech a nápady navíc dat do toho více prachů mohly jsme mít slušný post apo horor. 60 procent. P.s. docela by mě zajímalo co vidět uživatel Mamlas (ten nick je opravdu výstižný) za film žádná roztřepaná ruční kamera tam totiž není. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Guilty pleasure. Tri hviezdy, lebo to má svoje nápady a je to zábava. Ale je to strašne amatérske, kameraman zaberá väčšinu filmu úplne nezmyselné uhly, herci nemajú milimeter charizmy, ani talentu (hlavne ústrední dvaja tragédi a to dievča, hlavne to dievča) a rozpočet bol na jeden zlý trik a presne tri kostýmy (dva policajné, jeden kňaz). Takže zábava, taká tá céčková, jak keď majú v Asylume dobrý deň. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

Dobře natočený horror, podobný Invazi, ale tady máme nějaké hnusné brouky. Žádná amatérská sračka. Je tu i napětí. Jo a pobavila mne věta na konci filmu: "Praha padla, jdeme na východ..." 🤣 🤣 🤣 Tři přátelé, kteří vytvářejí internetovou sérii o svém městě, zjistí, že jejich sousedé jsou zabiti a nahrazeni tvory, kteří jsou dokonalými kopiemi jejich obětí. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Celkom slušná xtá variácia na Body Snatchers, novšia, modernejšia, samozrejme s malinkatým rozpočtom, keďže sa jedná len o festivalovú produkciu, ale pritom žiadna amatérina ála domáca kamera, herci zo susedného domu a pod., ako je to dnes zvykom. Dalo sa pozrieť, aj keď to nie je žiadna vyslovene sláva. ()

jefff 

všetky recenzie používateľa

Replicate je docela amatérsky natočený scifi horor, kterým tvůrci dali poctu klasickým žánrovým snímkům typu Invaze zlodějů těl. Herecky je to chatrné a triky jsou prehistorické, ale je tam nadšení a snaha o dobrou atmosféru. Kdyby měl snímek rok výroby o deset let dříve, řekl bych že půjde o hodně slušnou kultovku. Takhle je to milé, ale přece jen technicky nedozrálé. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama