Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojica tínedžerov Zach (Joel Courtney) a Randy (Calum Worthy) vyrábajú videá o ich nudnom a pokojnom mestečku dúfajúc, že z nich vďaka tomu budú slávni youtuberi. Náhodou sa stanú svedkami niekoľkých zvláštnych incidentov, ktoré ich dovedú k poznaniu, že ich susedia sú jeden po druhom nahradzovaní svojimi takmer dokonalými kópiami. Spoločne s kamarátkou Kaylou (Andi Matichak) stojí pred nimi neľahká úloha – presvedčiť svoje okolie, že tu ide o viac ako len o reklamu na ich fádnu internetovú šou. (beso74)

(viac)

Recenzie (67)

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

Z hlediska smysluplnosti jednotlivých scén je to sice ptákovina, ale ten bodysnatcherovský koncept má v sobě něco tak instinktivně nepříjemného, že pokud to netočí úplný diletant, tak se to vždycky aspoň na ty tři rudé vytáhne. Jasně, viděl jsem to v už asi osmi různých variantách, ale pořád mě to baví.. ty náznaky v pozadí, odhalování, paranoia, frustrace, postupná izolace a většinou depkoidní konec.. To se neomrzí. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

" Praha padla, míříme na východ" malá česká stopa v neoriginálním hororu o breberkách z vesmíru, které infikují obyvatele malého amerického městečka a dělají z nich zombíky, před kterými prchá trojice hlavních hrdinů. Na jednu stranu oceňuji, že to technicky je celkem na úrovni, že se to vyhýbá nějakým drastickým věcem a celkově to působí víc jako napínavý jemný thriller než horor, ale víc jak dvě hvězdy to nevykouzlí. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

To čo vyzeralo na začiatku ako "pohodový horor" so zaujímavými mladými hercami sa zmenil na dejový nezmysel a skazenú pointu. Keď človek nevie o čom točiť, dá tam zase zombiekov. To je veľmi ľahká tvorivá skratka, ale aspoň triky mohli byť prepracovanejšie, v niektorých záberoch to fakt vyzerá jak nedokonalý animák. ()

jefff 

všetky recenzie používateľa

Replicate je docela amatérsky natočený scifi horor, kterým tvůrci dali poctu klasickým žánrovým snímkům typu Invaze zlodějů těl. Herecky je to chatrné a triky jsou prehistorické, ale je tam nadšení a snaha o dobrou atmosféru. Kdyby měl snímek rok výroby o deset let dříve, řekl bych že půjde o hodně slušnou kultovku. Takhle je to milé, ale přece jen technicky nedozrálé. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Murlowski siahol po známom príbehu sci-fi hororu a s malými zmenami ho premiestnil do prostredia malého mestečka. Samotný príbeh (ľudia po kúsnuti od chrobáka sú nahradené „takmer dokonalými“ klonmi) prípadne jeho miernu modifikáciu už spracoval nejeden film z väčšími a menšími úspechmi. Aktuálny prírastok je niekde okolo pod „imaginárnou“ čiarou priemeru). Mladý herci odvádzajú klasický výkony, na ktoré sme zvyknutý v podobných filmoch – žiadne výraznejší herecký performance nečakajte. Záver je otvorený – aké veľké prekvapenie... P.S.: To, že v závere sa spomenie (spíš sa píše na monitore PC) mesto Praha pravdepodobne poteší nemalý počet českých divákov. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama