Reklama

Reklama

Premier - Hrobař

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný / Horor / Komédia
Česko, 1994, 3 min

Réžia:

Filip Renč

Recenzie (11)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Zlínska hudobná skupina Premier v roku 1994 zažiarila ako kometa. Vypustila do Česko-Slovenska chytľavú rockovú odrhovačku "Hrobař". Stal sa z toho sezónny rádiový hit. Potom sa po Premieroch zľahla zem. Už po nich ani pes neštekol. Vyparili sa. Ich pätnásť minút slávy skončilo. No v tom deväťdesiatom štvrtom boli chvíľu fakt populárni. S dosť dobre natočeným fun cemetary video klipom vysoko bodovali v teenagerskej hudobnej relácii "Eso". *** ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Další „ultra drsný hororový videoklip“, nicméně nostalgie mého mládí a písnička, na které jsem vyrůstal a miloval ji. Snad proto, že mi v té době bylo deset, snad proto že tam účinkoval Škopek (Tříska) z trilogie Slunce seno. Každopádně Filip Renč se vyřádil, klip je vtipný, hudba i text dobrá, takže jednu hvězdu přidávám za ty vzpomínky… ()

zdeny99 

všetky recenzie používateľa

Hrobař je nostalgickou záležitostí 90. let. Je to vůbec jeden z prvních klipů, které jsem viděl. Tehdy to byla naprostá bomba. A i dnes po po více jak čtvrt století je to nádhernej crazy videoklip s překrásnou, melodickou a chytlavou písničkou. [92. hodnocení, 9. komentář, 80%] ()

vasosak 

všetky recenzie používateľa

Nadčasová písnička - megahit z první poloviny devadesátek, má i nadčasovej videoklip. Přestože písničku znám už 25 let, videoklip jsem viděl až dnes a byl jsem překvapenej jeho úrovní. Hned jsem si na ČSFD dohledal bližší info, pokýval jsem hlavou, že chápu, a udělil čtyři hvězdy. :) ()

Reklama

Reklama