Reklama

Reklama

Polnočná láska

  • Česko Půlnoční láska (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Romantický film Polnočná láska rozpráva príbeh 17-ročnej Katie, ktorá od detstva bojuje so zriedkavou chorobou a aj ten najmenší záblesk slnečného svetla jej môže ublížiť. A tak celé dni trávi doma a von chodí až po západe slnka. Jej najobľúbenejším miestom je vlaková stanica, kde hrá na gitare náhodným okoloidúcim. Jedného večera zasiahne osud a ona spoznáva Charlieho – športovú hviezdu miestnej strednej školy, ktorého tajne obdivuje už roky. Nepovie mu o svojom ochorení, aby si obaja mohli naplno užiť nádhernú romancu počas jedného takmer dokonalého leta... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (155)

jakeer 

všetky recenzie používateľa

Mal by som napísať, že to bolo nad očakávania dobré. No ja som kvalitu očakával. Zaujal ma trailer (čo sa stáva málokedy), tá myšlienka a naozaj som chcel na to ísť. A nič by som na snímke nemenil. Aj s tým pomalým rozjazdom po dramatický koniec. Všetko tam bolo ako malo byť. Keď som si čítal knihu "Jak napsat dobrý scénář", jedna z hlavných rád znela, že tvorcovia filmu musia vytvoriť vzťah medzi postavami a divákom. Za ostatné roky sa to v mojom prípade nepodarilo snáď žiadnemu inému filmu tak Polnočnej láske. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Keby tam nehral toporný Patrick, čo by dedič nehereckého výrazu, tak to mohla byť aspoň priemerná teenage romanca. Ale Patrick sa neoslobodí. Dokonca ani v novinách o ňom nepíšu ako o hercovi, ale ako o potomkovi známeho anabolikára, ktorý sa zas niekde v bare ožral a preklátil ešte menej známu hviezdičku ako on sám. Patrick teda ostáva jedným z lídrov novodobého hnutia s názvom Povolanie syn. ()

Reklama

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Tak jako nemusím romantické filmy, tak tenhle byl trochu jiný. Jednak díky konci a paky celkově díky dost netradičnímu tématu. Hlavní nevýhodou ale je, že už zhruba od půlky víte, jak to skončí. Celé je to o holce, která má vzácné onemocnění a nesmí na slunce. Snaží se vést normální život, jak to jen jde. Vše se změní, když se setká se svým idolem a ten se do ni zamiluje. Až do určité chvíle jde vše jako po drátkách. Pak už jen všechno spěje k nevyhnutelnému konci... Líbil se mi místy humor a lehkost, jak film pracuje s tímto docela vážným tématem. A všemu přidává i sympatická Bella Thorne v hlavní roli. "Musím na pohřeb své kočky." :D ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Som trochu bezradný. Balansujem medzi „tri“ a „štyri“. „Tri“ za to, že ten príbeh sa verne drží klasických šablón. „Štyri“ za dvojicu B. Thorne / P. Schwarzenegger, u ktorej vidím tú chémiu, ktorú taký film / príbeh potrebuje. Po prvom videní a plných emócií (možno ešte čistá láska naozaj existuje) som sa priklonil k väčšiemu „počtu bodov“. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

chelseaman22 

všetky recenzie používateľa

Jsem rád, že film dopadla špatně, protože jinak by neměl žádný smysl. Pořád jsem nucen přemýšlet nad tím, zdali spolu mladiství pár měl koitus nebo se prostě jen pusinkoval a vyprávěl básničky o ptáčcích a kytičkách. Schwarzenegger 2.0 obstojný. 69% Celosvětový příjem k 12. 2. 2019: $27,365,467, což je 9,77 násobek rozpočtu ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (5)

  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)

Reklama

Reklama