Reklama

Reklama

Ako žijú Jonesovci

  • Česko Špióni odvedle (viac)
Trailer 1

Keď ich deti prvý raz v živote odcestujú na letný tábor, manželia Jeff a Karen Gaffneyovci dúfajú, že si konečne užijú spoločne strávené chvíľky osamote a podarí sa im znovu zapáliť vášeň, ktorá už medzi nimi pomaly vyhasína. To sa ale ľahšie povie ako urobí. Karenine predstavy totiž rozptýli náhly príchod nových susedov, ktorí sa nasťahujú do ich slepej ulice. Fyzickej podobe neskutočne atraktívnych Jonesovcov snáď dokáže konkurovať len ich svetácky a sofistikovaný život. Tim Jones je uznávaný autor cestopisov s mnohými záľubami, medzi ktoré patrí napríklad vyfukovanie vlastných sklenených sôch. Jeho žena Natalie je nielen konzultantka sociálnych médií a majiteľka blogu o varení, ale aj hrdinka pomáhajúca srílanským sirotám v ich ťažkej životnej situácii. Karen sa oprávnene pýta, prečo by niekto tak báječný a dokonalý chcel žiť práve v tomto zapadákove? Napriek jej počiatočným pochybnostiam však susedské vzťahy prekvitajú - Jeff vidí v Timovi toho najúžasnejšieho kamaráta, o akom sa mu ani nesnívalo, a Karen sa nechá strhnúť Nataliným oslnivým a sexi prístupom k životu na predmestí. Práve keď sa ich priateľstvo začne zdanlivo stmeľovať, Gaffneyovi sa ocitnú priamo vo víre udalostí medzinárodnej špionáže, ktorá im poskytne dychberúci pohľad ďaleko za hranice ich života v slepej uličke. Oba páry čoskoro zistia, čo skutočne znamená "byť dobrým susedom". (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (167)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Ničím v zásade zaujímavé. Šablónovité ale aj akýmsi zvláštnym spôsobom príjemné. A to len v ďaka sympatií k postavám, ktoré si svoje party užívajú a to dakedy robí veľa. A hlavne Hamm je sympoš a Gadot je nádherná a FIsher v tých naprataných šatách berie dych. Také trošku guilty pleasure. Inak je to v zásade taký ten film, čo sa stratí a nikto nebude vedieť že vôbec existoval, čo je na druhú stranu kvôli účasti všetkých hercov dosť škoda. Najhoršie na tom je, že sú tam scény, ktoré ukazujú že to malo naviac. ()

chelseaman22 

všetky recenzie používateľa

Dva páry a dvě úchvatné ženy s rozdílnými mírami. ZAK GULFINAS dokazuje, že má pouze na role hlupáků ve stupidních komediích, jež vás v jistých mezích rozveselí, ale víc nic. Poněkud predikovatelný děj filmu příliš nepomáhá. Pokud je nutné něco vyzdvihnout, tak to dozajisté bude konzumace kobří pálenky a zkoušení si spodního prádla. 59% ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $14,904,426Tržby Celosvetovo $29,726,876Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ neškodná komédia, ktorá miestami aj pobaví, nezhnusí, dokonca aj akcia tu je a hlavne sympatická Gal Gadot /55%/ ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Sousedy máme různé a tak byli často motivem na nejrůznější vážné i nevážně scénáře na pomezí hororového žánru přes akční až po komedie. Snímek 'Špióni odvedle ' jakoby, právě svým námětem, navazoval na nepříliš povedenou komedii 'Můj soused zabiják' (2000). Je však daleko živější, zábavnější a přímočařejší ve svém aspektů daných situací. Námětem se tedy zařazuje mezi obdobné počiny, ve kterých se obyčejný človíček, vlivem aktivity sousedů, náhodně dostane do špionážní či policejní akce. A právě proto, že je dnes už takový námět značně provařený, i pro tento snímek platí, že je ve svém dějovém vývoji naprosto předvídatelný. Zkrátka a dobře, vyznívá z toho pocit, jakoby už tohle někde k vidění bylo. To však neznamená, že není nijak zábavný. Ba naopak. Je potřeba se tomu podat a nechat se volně vést celou atmosférou. Jako odpočinkový film na víkendový večer plně postačí. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Chcel som mať náskok.“ – „Pred vlastnou manželkou???“ Občas sa stane, že podľa kraťasu vznikne celovečerák a ľudia potom zvyknú hovoriť, že to, čo bolo super v kraťase, je v celovečeráku naťahované na dve hodiny a je to nuda. A potom máte filmy, ktoré si viete predstaviť ako seriál, ale ako celovečerák nefungujú. A Špióni odvedľa sú presne tým druhom filmu. Zápletka je ako stvorená na realizáciu vo forme sitkomu. No ako film je to strašne nudné, naťahované a nezáživné. Neviem, či ma do hlbšej kómy privádzala rutinná réžia mdlého neschopáka, ktorý domrvil už dokokoseného Paula, alebo biedny scenár, ktorý je asi taký vtipný, ako ja. Čiže vôbec. Strašný bol i mdlý kasting (je šokujúce, aký neviditeľný je Galifianakis). Jedinou výnimkou (nielen kastingu, ale filmu celkovo) je podľa očakávaní nebeská Gal Gadot. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (9)

  • Gal Gadot ve filmu dvakrát promluví hebrejsky. (ČSFD)
  • Při setkání v hotelu se Scorpionem (Patton Oswalt) pije Jack (Fred Galle) šampaňské, z hluboka se napije a na stůl pokládá z poloviny prázdnou sklenici. V dalším záběru je však sklenice zcela prázdná. (MrAldridge)
  • Po přestřelce u staré budovy MBI si můžete povšimnout, že jsou na silnici čáry z předchozích pokusů odjezdu stylem burnout. (jokis)

Reklama

Reklama