Reklama

Reklama

Ako žijú Jonesovci

  • Česko Špióni odvedle (viac)
Trailer 1

Keď ich deti prvý raz v živote odcestujú na letný tábor, manželia Jeff a Karen Gaffneyovci dúfajú, že si konečne užijú spoločne strávené chvíľky osamote a podarí sa im znovu zapáliť vášeň, ktorá už medzi nimi pomaly vyhasína. To sa ale ľahšie povie ako urobí. Karenine predstavy totiž rozptýli náhly príchod nových susedov, ktorí sa nasťahujú do ich slepej ulice. Fyzickej podobe neskutočne atraktívnych Jonesovcov snáď dokáže konkurovať len ich svetácky a sofistikovaný život. Tim Jones je uznávaný autor cestopisov s mnohými záľubami, medzi ktoré patrí napríklad vyfukovanie vlastných sklenených sôch. Jeho žena Natalie je nielen konzultantka sociálnych médií a majiteľka blogu o varení, ale aj hrdinka pomáhajúca srílanským sirotám v ich ťažkej životnej situácii. Karen sa oprávnene pýta, prečo by niekto tak báječný a dokonalý chcel žiť práve v tomto zapadákove? Napriek jej počiatočným pochybnostiam však susedské vzťahy prekvitajú - Jeff vidí v Timovi toho najúžasnejšieho kamaráta, o akom sa mu ani nesnívalo, a Karen sa nechá strhnúť Nataliným oslnivým a sexi prístupom k životu na predmestí. Práve keď sa ich priateľstvo začne zdanlivo stmeľovať, Gaffneyovi sa ocitnú priamo vo víre udalostí medzinárodnej špionáže, ktorá im poskytne dychberúci pohľad ďaleko za hranice ich života v slepej uličke. Oba páry čoskoro zistia, čo skutočne znamená "byť dobrým susedom". (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (167)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Chcel som mať náskok.“ – „Pred vlastnou manželkou???“ Občas sa stane, že podľa kraťasu vznikne celovečerák a ľudia potom zvyknú hovoriť, že to, čo bolo super v kraťase, je v celovečeráku naťahované na dve hodiny a je to nuda. A potom máte filmy, ktoré si viete predstaviť ako seriál, ale ako celovečerák nefungujú. A Špióni odvedľa sú presne tým druhom filmu. Zápletka je ako stvorená na realizáciu vo forme sitkomu. No ako film je to strašne nudné, naťahované a nezáživné. Neviem, či ma do hlbšej kómy privádzala rutinná réžia mdlého neschopáka, ktorý domrvil už dokokoseného Paula, alebo biedny scenár, ktorý je asi taký vtipný, ako ja. Čiže vôbec. Strašný bol i mdlý kasting (je šokujúce, aký neviditeľný je Galifianakis). Jedinou výnimkou (nielen kastingu, ale filmu celkovo) je podľa očakávaní nebeská Gal Gadot. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Z filmů Gal Gadot, které měly premiéru mezi Batman v Superman: Dawn of Justice a Wonder Woman, jsou Keeping Up with the Joneses hodně velký fail. Což o to, sošná je, v páru s Islou Fisher je i vtipná a sexy, ale skutečné herecké role začala dostávat až mnohem později... Tohle je jen takový přešlap mezi Rychle a zběsile a testováním publika, jestli akční hrdinku přijme i v komedii. ()

Reklama

wooozie 

všetky recenzie používateľa

Na to, že je to komedie, tak dostanete dva, možná tři mírně nadprůměrné vtípky, ale jinak je to naprosto uboze nevtipné. Katastrofálně natočené, akce jak z odporného béčka, dialogy k pláči a celé to hraničí s naprostou trapností, kde je vážně všechno špatně a celé je to tak ubíjející, kdy navíc ani dvojka Gal Gadot, Isla Fisher není vizuálně dostatečně využitá, protože co si budeme povídat, ani jedna z nich se v kariéře Oscara asi nedočká. Scénáristu bych za trest nechal sledovat tento film v nekonečné smyčce, aby si uvědomil, co za prasárnu přivedl na svět a k tomu se povedlo prakticky nemožné, tradičně vtipný Zach Galifianakis je tady k uzoufání nudný. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Pohublý Zach Galifianakis, šedá sexymyška Isla Fisher, nestárnoucí Jon Hamm a Wonder Woman Gal Gadot jako na první, druhý a všechny ostatní pohledy kontrastní sousedé. Špiónská, bláznivá komedie? Asi ano……i když jsme do toho šel s myšlenkami na krapánek zběsilejší jízdu. Akční scény OK, zápletka OK, ústřední čtveřice OK, humor taky sem-tam, takže nakonec velmi slušná jednohubka, které ovšem kdyby nebylo, tak svět přijde maximálně o pohled na božskou „paní Boratovou“ v rajcovním prádélku. ()

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Slaboučký, nezáživný a především nevýrazný pokus o akční komedii, či co to mělo být. Ovšem co mě tu iritovalo nejvíc, byla zas ta neskutečná naivita a nesoudnost hollywoodských tvůrců. Já sice beru, že do určité míry filmy s podobnými náměty a ražením musejí být prostě chtě, nechtě krapet přepálené a s realitou mající jen minimum společného, ale tohle je zas až tak strašně nesoudný, že to přes veškerou snahu jednoduše nedávám. Zápletka je sice blbá až to bolí, nicméně to co zde tvůrci vyvádějí s veškerými postavami, to jako rozhodně ne, to odmítám i v té nejulétlejší pitomosti, a tohle se navíc jako ulítlá pitomost nesnažilo ani tvářit. Jak se tu zase všichni mají rádi, jak jsou ohleduplní, taktní, pozorní a nenásilní, prostě ráj amerického výkvětu, a ti záporáci jak jsou pitomí, i křeček by to zvládl určitě lépe, natož aby pak snad někomu ublížili, no tytyty! A jelikož je to o špionech, je jasné, že i ti nejusedlejší a nejmírumilovnější otylí sousedé jsou vlastně pro akci zrozeni, že by i Arni se Slyem by se mohli něco přiučit. Takže zápletka NE, postavy NE, atmosféra NE (to asi tvůrci ani nevěděli, že něco takového může existovat i v rámci akční komedie), napětí NE, humor NE, akce NE, styl NE a zábavnost dvakrát NE! Tak zůstává nezmíněn už jen casting, a ten mě překvapil, neboť to dopadlo přesně naopak, než jak jsem čekal, tedy tahouni Galifianakis a Gadot vyložený průser a Fisher a Hamm místo přicmrndávání jasní vítězové. Této podívané se doporučuji zkrátka obloukem vyhnout, je to teatrální, nudný a zcela nepřesvědčivý a já začínám být na tyto typy naivních filmů už skutečně čím dál víc alergičtější. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (9)

  • Do filmu měl být obsazen i Jim Carrey, nakonec z toho ale sešlo. (ČSFD)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia, predovšetkým v meste Atlanta. (MikaelSVK)
  • Po přestřelce u staré budovy MBI si můžete povšimnout, že jsou na silnici čáry z předchozích pokusů odjezdu stylem burnout. (jokis)

Reklama

Reklama