Reklama

Reklama

Ako žijú Jonesovci

  • Česko Špióni odvedle (viac)
Trailer 1

Keď ich deti prvý raz v živote odcestujú na letný tábor, manželia Jeff a Karen Gaffneyovci dúfajú, že si konečne užijú spoločne strávené chvíľky osamote a podarí sa im znovu zapáliť vášeň, ktorá už medzi nimi pomaly vyhasína. To sa ale ľahšie povie ako urobí. Karenine predstavy totiž rozptýli náhly príchod nových susedov, ktorí sa nasťahujú do ich slepej ulice. Fyzickej podobe neskutočne atraktívnych Jonesovcov snáď dokáže konkurovať len ich svetácky a sofistikovaný život. Tim Jones je uznávaný autor cestopisov s mnohými záľubami, medzi ktoré patrí napríklad vyfukovanie vlastných sklenených sôch. Jeho žena Natalie je nielen konzultantka sociálnych médií a majiteľka blogu o varení, ale aj hrdinka pomáhajúca srílanským sirotám v ich ťažkej životnej situácii. Karen sa oprávnene pýta, prečo by niekto tak báječný a dokonalý chcel žiť práve v tomto zapadákove? Napriek jej počiatočným pochybnostiam však susedské vzťahy prekvitajú - Jeff vidí v Timovi toho najúžasnejšieho kamaráta, o akom sa mu ani nesnívalo, a Karen sa nechá strhnúť Nataliným oslnivým a sexi prístupom k životu na predmestí. Práve keď sa ich priateľstvo začne zdanlivo stmeľovať, Gaffneyovi sa ocitnú priamo vo víre udalostí medzinárodnej špionáže, ktorá im poskytne dychberúci pohľad ďaleko za hranice ich života v slepej uličke. Oba páry čoskoro zistia, čo skutočne znamená "byť dobrým susedom". (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (167)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Hodně průměrná akční komedie. Zacha Galifianakise mám rád, nedávno velmi pobavil v komedii Masterminds, ale zde bohužel hraje až moc normálního člověka, tedy není vůbec vtipný. On musí dostávat vyloženě role imbecilů, aby to bylo ono. Samotné téma je velmi tuctové a viděné snad 1000x.Film nepřichází s ničím novým a zasmál jsem se tuším jen 2x což je žalostně málo. Hvězda navíc za svůdnou Gal Gadot. 50% ()

PogoJoe 

všetky recenzie používateľa

Moje dojmy? Docela trapné, což ovšem není chyba herců, ale scénáře a možná i režiséra. Nezapomenutelná scéna zkoušení spodního prádla - Gal Gadot má naprosto úžasnou figuru a přednosti Isly Fischer taky nelze přehlédnout. Za pár dní už si nebudu pamatovat vůbec nic. Já vím, co taky čekat od filmu, který má 55%. Proč se na něj vůbec dívat, co? Protože Gal Gadot - a z tohohle ohledu jsem spokojen... ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Ke sledování filmu mě přimělo velmi slušné obsazení (kam nepočítám Zacha G.) a nebyl jsem zklamán. Nešlo sice o žádné veledílo, ale byla to pohodově odpočinková komedie, u které divák nemusí zrovna příliš přemýšlet, ale lehce se pobaví a oddechne si. Jon Hamm a Isla Fisher mě celou dobu bavili, takže jsem nebyl nespokojen. ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Špiónské duo odvedle je cool i hot a usedlý páreček sousedů jim snaživě sekunduje – tedy úplně neotravuje, přestože humor produkuje občas dost upachtěný. Přepálená akce na komedii ujde a společně s podřadnou zápletkou dovedou všemožná nedorozumění do přijatelného (rychlého, než přijdou děti :)) vyvrcholení. ()

wooozie 

všetky recenzie používateľa

Na to, že je to komedie, tak dostanete dva, možná tři mírně nadprůměrné vtípky, ale jinak je to naprosto uboze nevtipné. Katastrofálně natočené, akce jak z odporného béčka, dialogy k pláči a celé to hraničí s naprostou trapností, kde je vážně všechno špatně a celé je to tak ubíjející, kdy navíc ani dvojka Gal Gadot, Isla Fisher není vizuálně dostatečně využitá, protože co si budeme povídat, ani jedna z nich se v kariéře Oscara asi nedočká. Scénáristu bych za trest nechal sledovat tento film v nekonečné smyčce, aby si uvědomil, co za prasárnu přivedl na svět a k tomu se povedlo prakticky nemožné, tradičně vtipný Zach Galifianakis je tady k uzoufání nudný. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (9)

  • Gal Gadot ve filmu dvakrát promluví hebrejsky. (ČSFD)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia, predovšetkým v meste Atlanta. (MikaelSVK)
  • Natalie (Gal Gadot) je nejprve ve filmu představena jako Řekyně, později uvede, že je z Izraele, odkud herečka skutečně pochází. (Cheeter)

Reklama

Reklama