Reklama

Reklama

Deväť životov pána Fúzika

  • Česko Já, kocour (viac)
Trailer 3

Tom Brand (Kevin Spacey) je závratne úspešný, závratne bohatý a blbec. V snahe postaviť najvyšší mrakodrap na severnej pologuli, je samoľúby miliardár pripravený obetovať čokoľvek. Aj lásku svojej rodiny. Tomov pracovný život ho odcudzil od jeho rodiny. Neváži si oddanú manželku Laru (Jennifer Garner), zanedbáva dospelého syna Davida a ignoruje prosby dcéry Rebeccy o jeho pozornosť. Tá má k 11. narodeninám jediné prianie: chce mačku. Tom sa náhodne ocitne v obchode so zvieratami podivného Felixa Perkinsa (Christopher Walken). Svojrázny majiteľ presne vie, čo Tom potrebuje: veľkého kocúra menom pán Fúzik.
Cestou na dcérinu párty má Tom fatálnu nehodu. Po prebudení zisťuje, že zatiaľ čo jeho telo leží v kóme v nemocnici, jeho myseľ sa ocitá v tele kocúra. Tajomný pán Perkins mu dáva jasné ultimátum: má týždeň na to, aby svojej rodine dokázal, že ju miluje a záleží mu na nich. Inak navždy zostane chlpatým kocúrom. A tak prvýkrát nemá Tom život vo svojich rukách, ale v chlpatých labkách a jeho osud doslova visí na pazúroch. (Magic Box)

(viac)

Diskusia

wufik

wufik (hodnotenie, recenzie)

Je mi jedno, jaké to má kritiky. Film se mi opravdu líbil a závěrečná seskoková scéna s působivou hudbou patří k tomu nejlepšímu a nejoriginálnějšímu, co jsem kdy ve filmech viděla.

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Celý je to o tom, jestli člověk má rád a chová kočky, nebo ne. Pokud jo, musí hlavního kočičího hrdinu ocenit aspoň třema hvězdama za skvělou zábavu (k čemuž mu samozřejmě dopomohl počítač, ale jak byste tohle chtěli natočit s živou kočkou?). Kdyby kocoura nebylo, nebyl by jedinej důvod na to čumět. Ale takhle vlastně v pohodě. :)

Dejna

Dejna (hodnotenie, recenzie)

I přesto, že na imdb to má pouhých 4,1 se na to (jako milovník koček a fanda Kevina Spaceyho) moc těším :-))

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Tch9721

Grafield nebol až taký trhák. Ako zarobil. Hlavne prvý. Ale že by sa tvorcovia kúpali v zlate to rozhodne nie. Prvý diel mal Tržby 200 mega, druhý 141.

Tch9721

Tch9721 (hodnotenie, recenzie)

Zaujala ma mica v traileri, tak som na to zo zvedavosti klikla. Viac-menej mi to pripomína reinkarnáciu Garfielda a nemyslím že práve tento typ filmov patrí v súčasnosti k trhákom...

na príspevok reagoval ywo666

Eratashi

Eratashi (hodnotenie, recenzie)

Já vím, že to bude ptákovina, ale i přesto to chci vidět a bavit se nad kočičím životem :-D

Vsadím se, že nejvíc se budou bavit páníčkové svých úžasných mourovatých chundeláčů ;-)

Matros

Matros (hodnotenie, recenzie)

Tento námět mi příde jako 30 let stará relikvie vytažená ze šuplíku. Dokud jsem neviděl trailer, tak jsem nevěřil, že to myslí vážně :)

IndominusRex

IndominusRex (hodnotenie, recenzie)

Nooo tak to jsem zvědavej, Kevin Spacey bude určitě výbornej, ale zbytek? Mám trochu obavy, ale snad to bude ok.

Reklama

Reklama