Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vyrovnanie účtov nie je nikdy neskoro. V zúfalej snahe platiť pravidelne účty a prežiť kvôli svojim najbližším, sa trojica kamarátov odhodlá riskovať všetko a prepadnúť banku, ktorá ich pripravila o peniaze.... (Continental film)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (400)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Od Braffa by som síce čakal niečo odvážnejšie, ale problém je skôr v zameniteľnom scenári, ktorý hrá presne podľa očakávaných nôt a neprinesie v podstate nič originálne, ale občas aspoň vydarenú hlášku. Naopak práve Braff sem tam poteší fajn montážou, ako napríklad prechod z kresby do reálneho diania. Ak by film nemal také hviezdne obsadenie, asi by sa nedostal ani do kín, najlepšie chvíľky má podľa mňa ale postava vedľajšia, a to Christopher Lloyd. Až je človeku ľúto, že nepatril tiež k partii. Niekde v pozadí, alebo skôr v popredí, cítiť kritiku systému, ktorý považuje dôchodcov za akési nutné zlo. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Na film jsem se těšil kvůli hereckému obsazení poměrně hodně, ale narazil jsem. Scénář byl plytký jako Balaton a přitom by se z námětem dalo slušně pracovat. No nepovedlo se a snímek byl silně utahaný, šťastný a předvídatelný, takže hvězdičky přišly jen za tři pány v hlavních rolích a za nesmrtelnou Ann- Margret. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

E.T. scéna ma zabila. Hodinu a pol dlhý film má rýchly spád a divák sa u neho nenudí. Vtipy sú chytré a pobavia každého. Čo je na celom príbehu najvýraznejšie a drží ho pohromade, sú traja hrdinovia a najmä ich predstavitelia. Bez Caina, Freemana a Arkina by to jednoducho ani zďaleka nebolo ono. Z ich výkonu je takmer jasné, že ich vzťah je taký aký je na plátne, je aj v skutočnom živote. Lúpeži vo veľkom štýle nechýba ani ľudská stránka príbehu, vďaka ktorej dostáva snímka na trochu väčšej váhe. Celkovo je to pohodová, tak trochu akčná komédia, ktorá nesklame ani neurazí a určite stojí za pozretie. Komédia, akú by dnes už v kinách bohužiaľ asi málokto čakal. Skvelá ústredná trojica aj ostatné postavy, vtip za vtipom a pritom zároveň ľudský a citlivý príbeh, rozumná stopáž a výborný soundtrack, vďaka ktorému to všetko má spád od začiatku až do konca. ()

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Verte či nie, ale aj keď je tu napísaná USA, za 96 minút som sa necítila ani na moment trápne. Bola som ohľadom ďalšej komédie s hviezdami po 80ke trochu skeptická. No Freeman, Caine aj Arkin to ešte stále vedia roztočiť. Možno už nie v takom závratnom tempe ako voľakedy, no stále ma proste bavia. Vtipov mohlo byť viac, ale nesťažujem sa; určite lepšie, než ich strieľať viac a do prázdna. Starčekovia sú posledné roky proste in (nielen v kinematografii..) a Braff vďaka tomuto trendu stvoril jednu príjemnú oddychovku. PS: Trochu sa hanbím, že je Morgan nominovaný v jednej morbídnej výzve... mal by byť nesmrteľný. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tato předělávka filmu (Ve velkém stylu) z roku 1979 si své fanoušky jistě najde. I zde se potkáme s trojicí staříků, kteří jsou v těžké životní situaci, kteří se do ní nedostali svou vinou, ale špatným systémem. Vysedávání v klubu seniorů a pojídání zlevněných věcí je už nebaví, stejně jako sledování akčních letáků v supermarketech, aby měli vůbec co do žaludku. Proto se rozhodnou vykrást banku, která jim chce vzít střechu nad hlavou, ale mají i jiné problémy. Na rozdíl od starého filmu se skoro celý příběh točí okolo příprav a trampotách, do kterých se staříci dostanou. Sem tam vypotí nějakou tu srandovní hlášku, občas tempo příběhu lehce skřípá, ale díky velmi slušnému hereckému obsazení se to dá určitě přežít bez újmy na zdraví. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (14)

  • Jedno z možných únikových áut, o ktorých partia uvažovala, bolo aj Scooby-Doo's Mystery Machine. (Astonko)
  • Film sa inšpiroval prípadom dôchodcov z Londýna, ktorí v roku 2015 uskutočnili najväčšiu vlámačku v anglických dejinách. (slavo_held)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (viac)

Reklama

Reklama