Reklama

Reklama

Policajtov švagor

  • Slovensko Policajtov švagor 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pre najdrsnejšieho policajta v meste je nočnou morou predstava, že mu do rodiny pribudne krpatý a ukecaný idiot - ako novopečený švagor. Lenže čo keď sa tento neznesiteľný muž stane ešte aj jeho kolegom v práci? Na niečo tak strašné už ani v pekle nemajú slovník... Ben Barber (Kevin Hart) má čerstvý diplom z policajnej akadémie a vyhliadku na šťastný život po boku krásnej Angely (Tika Sumpterová). Jej brat, policajný detektív  James Payton (Ice Cube), z toho nie je ani trochu nadšený, ale keď sa mu už nepodarilo sestre svadbu vyhovoriť, rozhodne sa z Bena urobiť aspoň poriadneho chlapa. Alebo sa o to aspoň pokúsiť... Jamesa ako elitného detektíva atlantskej polície pošlú nadriadení do Miami, aby zastavil dopravu drog do krajiny, a to priamo pri zdroji. Jeho cieľom je údajný narkobarón Antonio Pope (Benjamin Bratt). James považuje túto misiu za dobrú školu života, vhodnú aj pre svojho budúceho švagra Bena, ktorého chce počas akcie zaučiť a prevychovať. Keby len tušil, čo všetko ho bude toto rozhodnutie stáť, určite by si to rozmyslel. Nielen že musí riešiť nepretržitú sériu hrozných problémov, ale navyše má čo robiť, aby jeho sestra neovdovela, skôr než sa vôbec vydá. (TV JOJ)

(viac)

Videá (14)

Trailer 1

Recenzie (98)

VasaX 

všetky recenzie používateľa

Kevin Hart i Ice Cube jsou samostatně zábavní lidé, ale tady pokračují ve špatnosti přepálené crazy comedie. Jediné štěstí je, že je místy tak špatná, až je vtipná. Bohužel koukat na Hartovu do extrému vygradovanou postavu je otrava. O to hůře, že právě Ben je hlavní katalyzátor humoru a ostatní mu jen přihrávají. Jako rychlovka po sobotním obědě se to dá zvládnout, tím spíše že se občas zasmějete a pokud usnete, tak o moc nepřijdete. ()

Blazis34 

všetky recenzie používateľa

Někdo se snažil napodobit Mizery, ale byl to bohužel odvar. Jasně, že jsem věděl, jak to vše dopadne, ale vyjma některých vtipů tam opravdu nebylo nic nového. Na druhou stranu neříkám, že jsem se nudil, padlo tam docela dost slušných hlášek, ale i tak prostě na komedii málo. Líbilo se mi krásné prostředí Miami a letní atmosféra, ale kvalitu filmu hodnotím na sotva 40%, dvě hvězdy. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Primitívna zmeska hlúpych a zbytočných gagov, či PC GTA akcie,kde pozorný divák musí rozpoznať absenciu zdravého rozumu a úsudku pri vôbec počiatočnej myšlienke natočiť túto grotesku. Tím Inception by mal prácu na Storymu, aby mu vnukli myšlienku inej sebarealizácie. Možno neúspešne. Dvojica tupých a nehrajúcich niggas pri bielych riťkách, s nulovým dejom a klasickou dramaturgiou hodnou akurát tak leštenia amerického diváka. Nemožnosť z tohto snímku snáď sála a trpánosť kde len pozrieš posiela tento film na filmové dno. (videné 21.1.2019, JOJ Archív) ()

KNTRFKT 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet: 5 kamionů toaletního papíru// Tržby v Uzbekistánu// Tržby na Madagaskaru// Tržby za prodej Blu-ray v prdeli// len viac takýchto kokotov, čo sa priživuju na debilitě ostatních, trapošia tu a robia zo seba dzeci iba trapošov, ktorý vypisuju kokocinky na ich chutňučký profil a sbierajú checky jak jehovisti. Jízda švárů, Poldův švagr - oba filmy maj společnýho jmenovatele a tím je scénář. Dobrý je, že si nikdo nehraje na nějakou velkou filmařinu, ani herecký výkony. Prostě, pojďme ze sebe udělat trubky, rozsekat pár aut, vyplivnout nějakou tu narážku, doma se z toho potrhaj mamky na gaučích smíchy, pobrindaj si push-upky dietní Colou a rozsypou čipsy. Klišé střídá klišé a pro Amíky je to možná sQělá zábava, protože se zde průměrná hodnota IQ pohybuje spíš ve směru "do prdele". NIcméně, já dávám průměr. Působí to tak, neurazí, nenadchne. ()

Tullamore 

všetky recenzie používateľa

První díl mě jen svou existencí nehorázně urážel, připadal jsem si jako v nekonečném, zlém snu a když jsem se probudil, přísahal jsem, že nic podobného již nikdy nezkusím. Ve druhém díle se bohužel prakticky nic nezměnilo a já tím musel projít znova. Vtip je založený na tuposti a neschopnosti Kevina Harta, vše okolo se snaží tvářit seriózně, přitom je to jedna velká sračka. Naprosto zbytečný film. Keon Jeong tomu dodal jednu hvězdu, ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (5)

  • Film mal premiéru takmer presne 2 roky po prvej časti – Ride Along (2014). Kým tá mala premiéru 17. januára 2014, pokračovanie odštartovalo svoju púť v kinách 15. januára 2016. (beso74)
  • Plagát k tomuto filmu imituje plagát videohry "South Park: The Fractured But Whole" z roku 2017. (Zeker)
  • O názve „Ride 2gether“ sa veľmi uvažovalo, ale rozhodli sa zostať pri pôvodnom názve. (Zeker)

Súvisiace novinky

Kevin Hart si zahraje Monopoly

Kevin Hart si zahraje Monopoly

19.01.2019

Ve světě, kdy svůj vlastní film dostaly už i chatovací emotikony, není žádným překvápkem, že se filmového zpracování dočká i slavná desková hra Monopoly. Film je přitom v plánu už řadu let, teprve… (viac)

Tyrese Gibson pojede sólo

Tyrese Gibson pojede sólo

03.02.2015

Hláškař Roman Pierce z Rychle a zběsile 2 má kupu fanoušků. Není tedy divu, že na tom chce jeho představitel Tyrese Gibson postavit hereckou kariéru. Gibson se objevil třeba v Transformers nebo… (viac)

Reklama

Reklama