Reklama

Reklama

Policajtov švagor

  • Slovensko Policajtov švagor 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pre najdrsnejšieho policajta v meste je nočnou morou predstava, že mu do rodiny pribudne krpatý a ukecaný idiot - ako novopečený švagor. Lenže čo keď sa tento neznesiteľný muž stane ešte aj jeho kolegom v práci? Na niečo tak strašné už ani v pekle nemajú slovník... Ben Barber (Kevin Hart) má čerstvý diplom z policajnej akadémie a vyhliadku na šťastný život po boku krásnej Angely (Tika Sumpterová). Jej brat, policajný detektív  James Payton (Ice Cube), z toho nie je ani trochu nadšený, ale keď sa mu už nepodarilo sestre svadbu vyhovoriť, rozhodne sa z Bena urobiť aspoň poriadneho chlapa. Alebo sa o to aspoň pokúsiť... Jamesa ako elitného detektíva atlantskej polície pošlú nadriadení do Miami, aby zastavil dopravu drog do krajiny, a to priamo pri zdroji. Jeho cieľom je údajný narkobarón Antonio Pope (Benjamin Bratt). James považuje túto misiu za dobrú školu života, vhodnú aj pre svojho budúceho švagra Bena, ktorého chce počas akcie zaučiť a prevychovať. Keby len tušil, čo všetko ho bude toto rozhodnutie stáť, určite by si to rozmyslel. Nielen že musí riešiť nepretržitú sériu hrozných problémov, ale navyše má čo robiť, aby jeho sestra neovdovela, skôr než sa vôbec vydá. (TV JOJ)

(viac)

Galéria (25)

Súvisiace novinky

Kevin Hart si zahraje Monopoly

Kevin Hart si zahraje Monopoly

19.01.2019

Ve světě, kdy svůj vlastní film dostaly už i chatovací emotikony, není žádným překvápkem, že se filmového zpracování dočká i slavná desková hra Monopoly. Film je přitom v plánu už řadu let, teprve… (viac)

Tyrese Gibson pojede sólo

Tyrese Gibson pojede sólo

03.02.2015

Hláškař Roman Pierce z Rychle a zběsile 2 má kupu fanoušků. Není tedy divu, že na tom chce jeho představitel Tyrese Gibson postavit hereckou kariéru. Gibson se objevil třeba v Transformers nebo… (viac)

Reklama

Reklama