Reklama

Reklama

Sladký život

(relácia)

Obsahy(1)

Napätie, emócie, realita. Odhalenie pozlátka, ktoré sa skrýva za skutočnými životmi slovenských celebrít.
Nová šou TV JOJ ukazuje známe tváre tak, ako ich doposiaľ nepoznáme. Pohľad kamerou do ich súkromných životov – domov, bytov, prostredia, ktoré je pre nich typické. Autentické zábery odhaľujú ich ozajstný život a každodenné starosti a radosti. Ako fungujú v domácnosti? Akí naozaj sú? Kedy prejavujú emócie? Preniknite v šou Sladký život do ich bežného života, ktorý žijú, keď svetlá reflektorov zhasnú. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (27)

DJ Rocco iNc 

všetky recenzie používateľa

Zaujíma a zajímal ma iba Rytmus, hoci už asi každý o ňom všetko vie, Tomi Kid Kovacs a Jopo. Najnovšie k obľúbencom pribudol Laci Strike. Jeblina Fialová, Verešová a kokotko repete hitov ma maximálne nezaujímajú. Určite sa všetci na tom so mnou zhodnú.Nechápem, odkiaľ berú takéto odpady, pardón, celebrity. A najnovšie má ku nim pribudnúť Plačková. Dúfam, že nie za Jopa. Pretože ak áno, končí pre mňa nejaká k.....ina Sladký život. ()

dyfur odpad!

všetky recenzie používateľa

...ďalší "dokument" zo života pseudoboháčov a pseudocelebrít....sú to známe "ksichty",ktoré sú nám opakovane servírované zrejme preto ,aby kryli ozaj bohatých ľudí .Takí "repasovaní" Mojsejovci - ak -aspoň slovenský divák vie o čom hovorím...vyberám perličku od Rytmusa:...."všetko som postavil na pravde" to je vážny "chracheľ" za ktorý by sa nemusel hanbiť ani človek trpiaci tuberou /tbc/.Hranie sa na Ameriky v našom maličkom Slovensku....fakt úbohé...ale priznám sa pobavil som sa...toľko "múdra " som už dlho nepočul. ()

Reklama

mikessc odpad!

všetky recenzie používateľa

Nieco otrasne! Takto hlboko klesnut dokazu klesnut akoze celebrity ktore tu vystupuju. A keby ich ukazali vo chvilach ked by netusili ze ich snima kamera tak by boli uplne ini. Ze sladky zivot, bacov k.k.t keby mali taky sladky zivot nepotrebovali by takto prosperovat z takejto relacii. Koncim idem sa vygrcat ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Povedzme si pravdu, najviac nás zaujímal pán, ktorý bol kedysi dole v stoke a teraz je hore a užíva si to. Jeho úprimnosť bola jediným zábavným faktorom prvej časti a tým pádom vidieť ďalšie nechcem. Že inteligencia je asi tým najposlednejším faktorom ako sa na Slovensku stať celebritou a prežiť si svoj sladký život (väčšinou však len povestných 15 minút), nám televízia JOJ dokazuje od prvého dňa svojho vysielania. ()

KapitanKuraz odpad!

všetky recenzie používateľa

Málo ich je v bedni, tak im spravme reláciu. To je nápad a nezabudnime reklamu na túto chuťovku natlačiť do každej reklamnej prestávky, samozrejme do dlhších aj dvakrát. Každý musí vedieť že keďˇRytmus ráno vstane, tak je proste Patrik. PS. každému kto nepozná Rytmusovu rannú tvorbu, odporúčam vypočuť si jeho úžasné diela z časov keď si hovoril "Pat3k Metamorfolog", klobúk dole kam sa dostal s takým talentom. ()

Galéria (44)

Reklama

Reklama