Reklama

Reklama

Sladký život

(relácia)

Obsahy(1)

Napätie, emócie, realita. Odhalenie pozlátka, ktoré sa skrýva za skutočnými životmi slovenských celebrít.
Nová šou TV JOJ ukazuje známe tváre tak, ako ich doposiaľ nepoznáme. Pohľad kamerou do ich súkromných životov – domov, bytov, prostredia, ktoré je pre nich typické. Autentické zábery odhaľujú ich ozajstný život a každodenné starosti a radosti. Ako fungujú v domácnosti? Akí naozaj sú? Kedy prejavujú emócie? Preniknite v šou Sladký život do ich bežného života, ktorý žijú, keď svetlá reflektorov zhasnú. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Prečo by som to mal pozerať pred hodnotením? Mne úplne stačí, že som videl zábery počas vystrihovania reklám. Nepotrebujem ešte počúvať tie priblblé nafúkačské primitívne kecy k tomu. Už bolo týchto stupídnych show dosť, "celebrity" potrebujú, aby sme sa na nich dívali a híkali ako kone nad ovsom. Slušný človek môže mať z hentakého programu leda tak penu na hube.

XCK

XCK (hodnotenie, recenzie)

Nevidel som všetky časti, ale keď som už unavený dám tv vypnúť o 30 minúť a zapnem si to. Fialová je nanič afektovaná, stará, škaredá herečka. V porovnaní s Rytmusom, Jopom, Tomy Kidom je jej príbeh až moc nudný. Pretáčal som ju, fakt sa to nedalo...A to si sem-tam pozriem aj odpad, že ako hlboko sa dá padnúť:) Relácia ako celok je slabota, ale bolo tu už aj horšie...vždy lepšie ako uplakané búrlivé kone či top star.

Reklama

Reklama