Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(160)

Obsahy(1)

Statok Holzmanka, kde sa uprostred nádhernej prírody chovajú ušľachtilé kone, v sebe ukrýva temné tajomstvo. Keďže minulosť je neúprosná, dobieha svojich aktérov a dávne hriechy sa pomaly začnú vynárať na povrch. V pozadí veľkej ságy zbohatlíckej rodiny Závodských a potomkov starého rodu Karpatských Nemcov - Holzmannovcov sa ukrýva utajený zločin z konca druhej svetovej vojny. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (54)

The M 

všetky recenzie používateľa

Hviezda čisto len za skvelé zábery na okolie a kone. A to je asi tak všetko, čo sa dá o tomto povedať. Ako sorry, ten istý dej už skoro po stýkrát prerobený do iného prostredia. Raz sú to kone, potom víno, potom drevo - proste dajaký biznis a najlepšie bohatá rodina, čo žije na zámku. A ešte k tomu vždy všetci zo seriálu chodia do toho istého baru/reštaurácie, ktorý tu tuším vyzerá rovnako ako v niektorom z markízáckych serialov z minulosti. Keď už tie televízie chcú do niečoho vrážať peniaze, mali by sa ísť najprv niekam do zahraničia učiť ako na to a potom tvoriť. I keď... slovenským divákom(čkám) to asi vyhovuje, pretože ak by to nikto nepozeral, nikdy by to nevysielali. Fakt, nejde na to pozerať. Vďakabohu za internet, kde si človek nájde presne taký seriál, aký chce a pritom sa ani nemusí hanbiť, že ho pozerá. Na druhej strane ale zamrzí, že sa na slovenskej televíznej scéne nenájde žiadny momentálne bežiaci seriál, ktorý by sa dal pozerať. Smutné. ()

sehe odpad!

všetky recenzie používateľa

Súťažná otázka po skončení 2.časti seriálu znela:Ako sa vola nový seriál na TV JOJ?Po A:Divoké kone po B:Divoké kačky.To je podobne stupidna otázka,ako práve dopozeraný diel.Mexicko-peruanska telenovela má určite vyššiu úroveň.Hudba na nevydrzanie,detskí herci bohužiaľ tiež,réžia,scenár tiež.Najlepšie hrali tie krásne koniky. ()

Reklama

carlos 2010 odpad!

všetky recenzie používateľa

Naozaj chcem byť objektívny a nezatracovať tvorbu TV seriálov. Ale toto je vrchol. Upútavka hovorí, že ide o výpravný serial. Čo to znamená pre TV JOJ? Zopár záberov na hercov jazdiacich koňoch a zopár lyrických záberov prírody a koní. Scenár a herecké výkony sú štandardné, čiže slabota. Stupídne dialógy, nelogické správanie sa, dementní hrdinovia. Čiže pre mňa odpad, ale hlavne, že seriály sú IN. Ale tie na JOJ-ke asi nie. ()

vassil

všetky recenzie používateľa

tento seriál jsem nesledoval a ani nebudu, telenovely fakt nemusím :) Ale! jeden postřeh. Od spolupracovnice mám v práci popsaný pomalu každý díl. A zajímavé je srovnávat o čem jsou české telenovely a některé seriály a v čem je tento jiný. V těch českých se stihne vyspat nakonec každý s každým, a tak dále, tento, sice určitě povrchně ale pěkně popisuje i lepší stránku člověka než jsou jen nevěry, a jasně ukazuje na tu temnější. Aspoň tak jak to znám z vyprávění :) Zajímalo by mě zda je rozdíl ve filmařich točících Ulici, Vyprávěj (mám Vyprávěj rád, ale později už to sklouzlo až k pomalu té Ulici zdá se mi) apod., anebo zda je rozdíl v České a Slovenské společnosti celkově... ()

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Moja mama sa na to tak veľmi tešila. Tv spoty s krásnymi koňmi boli pekne nakrútené. Upozorňoval som ju, že toto bude to isté ako búrlivé čučo či králikáreň... A nemýlil som sa, respektíve mýlil, bolo to ešte horšie.. Dokopy som možno videl iba jednu časť ale bohate mi to stačilo, myslím, že to po čase nahradil seriál Zoo, ďalšia katastrofa. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené