Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(160)

Obsahy(1)

Statok Holzmanka, kde sa uprostred nádhernej prírody chovajú ušľachtilé kone, v sebe ukrýva temné tajomstvo. Keďže minulosť je neúprosná, dobieha svojich aktérov a dávne hriechy sa pomaly začnú vynárať na povrch. V pozadí veľkej ságy zbohatlíckej rodiny Závodských a potomkov starého rodu Karpatských Nemcov - Holzmannovcov sa ukrýva utajený zločin z konca druhej svetovej vojny. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (54)

Berty00 

všetky recenzie používateľa

Ajkeď Divoké kone mal byť podľa ich slov iný ako všetky ostatné slovenské seriály no opäť použili svoj neuveriteľný skill a svojou tvorivou hlavičkou vytvorili niečo úžasné-hovno...1 hviezdu dám len kôli Lujze pretože je skvelá stand-up komička(No ajkeď tu svoj talent moc nevyužije...)Televízna stanica JoJ opäť láka veľa fanúšikov(najmä ženského pohlavia) vysokou sledovanosťou a ja musím povedať že pokračujte v tom čo robíte !... Máte veľký fanklub retardovaných tínedžeriek(česť vínimkám).. ()

Snowball odpad!

všetky recenzie používateľa

Slovenskí seriáloví tvorcovia opäť raz nesklamali. Overený sračkovský model šlape naplno aj v tejto televíznej žumpe. Máme tu jednu honosnú rodinu, je úplne jedno či riešia víno, kone, či dáke tupé drevárstvo, stále je to o tom istom. Objavujú sa tu hriechy minulosti a je tu niekto, kto chce honosnú rodinu potopiť. Až taká je Slovač tupá? Netočili by stále tú istú stupiditu dookola, len vždy v inom šate, keby sa nenájde dostatočný počet idiotov, čo si to pravidelne zapnú. Pridrbanejší, na Slovensku obohratejší scenár snáď už ani nemôže byť. Koľko fantázie na napísanie tohto asi trebalo? O hereckých výkonoch radšej nejdem ani hlbšie hovoriť. Kadejakí dedinskí ochotníci by to lepšie zahrali. Nuž zhrnem to asi tak - pokiaľ sa radi kukáte na Modré z neba (či teraz V siedmom nebi), pokiaľ ste volili Fica a pokiaľ vaše IQ nepresahuje hranicu 90 ( ak spĺňate prvé dva body, tak zaručene aj ten tretí), tak je tento seriál ideálny pre vás a budete ho úplne hltať a milovať. Ak do svätej trojky nespadáte, nekukajte to. ()

Reklama

Ag.Sournamek odpad!

všetky recenzie používateľa

revolučné! presne to, čo tu chýbalo! úplne novátorské veci na poli slovenského seriálu: kone, bohatá rodina v bližšie neurčenom malomeste, intrigy jedného zo súrodencov na nekalé podnikateľské plány s pozemkami a čistá láska dvoch krásnych mladých ľudí... a to originálne rozloženie postáv: zlý patriarcha, dobrý "sedliackym" rozumom oplývajúci starešina, dvojica vtipných figúrok glosujúcich dianie - a všetko, pochopiteľne, obsadené hereckou elitou! ()

moviepill 

všetky recenzie používateľa

Hoci nepatrím medzi vyznávačov seriálov, na tento som sa tešil. Nielen preto, že v ňom figurujú kone - moja odveká láska - ale aj vďaka, priznám sa, zaujímavým ukážkam. Začiatok prvého dielu ma príjemne prekvapil - od zaujímavej hudby, prácu s kamerou až po tých prvých povedzme 20 minút. Ale keď som začal každú chvíľu pozerať na hodiny a uvedomil som si, že sa do bodky naplnili moje obavy, vypol som TV a šiel spať. Naozaj - hudba po čase omrzí, hlavne kvôli neustále opakujúcim sa trom-štyrom motívom. Navyše je hudba aj v scénach, kde sa vôbec nehodí a posúva seriál do roviny telenoviel. No a napokon tie herecké výkony - snáď až na pánov Haverl a Romančík - sú úbohé. Detskí predstavitelia ZNOVA nesympatickí, zastúpení netalentovanými deckami s toporným herectvom. Je to škoda. Kto má rád kone, "vystrihá" si otrepanú zápletku o bohatej rodine a pokochá sa zábermi na krásne a ušľachtilé zvieratá. Nič iného ušľachtilého totiž na tomto seriáli nie je. ()

Richie4422 odpad!

všetky recenzie používateľa

Pozor, pozor ! Už ste otrávení nekultúrnou, trápnou, nudnou a neoriginálnou tvorbou slovenských televízií? Už máte po krk tých istých dejových línií, postáv, zvratov, hercov zo slovenskej televíznej tvorby? Už neviete, aký je rozdiel medzi Ubytovňou, Riško neplače a Šumienkou? Chcete niečo nové, svieže a nebojácne, čo urobí vietor v televíznej zábave? Áno? Tak ste naďalej odkázaní na sťahovačky zahraničných seriálov, lebo tu máme opäť to isté len s koňmi! Intrigy pri koňoch, láska pri koňoch, sex pri koňoch, jazdenie na koňoch, zvraty vo vzťahoch s koňmi a pomaly sa blížiaca dráma s lasom v ruke! Kone, kone, kone, kone ! Iný názov, iné kone, iný seriál, ale stále to isté !! Super ! Pecka! Kukám! ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama