Reklama

Reklama

Kabát: Opilci v dějinách

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Hudobný / Krátkometrážny
Česko, 1993, 3 min

Recenzie (8)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Kabátí pohled na historii z hlediska prázdného půllitru je vynikající. Pánové Galilei, Einstein i Newton by veřejně měli přiznat, jak to tenkrát vlastně bylo, když se teorie relativity začala točit v rytmu přitažlivosti, ale oni nyní zarytě mlčí. Skupina Kabát nám to naštěstí osvětlila za ně, z čehož mám velkou radost, ale to nic nemění na tom, že tento klip mohl a měl být rozhodně zábavnější. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Opilci v dějinách" je v poradí tretia skladba z druhého radového štúdiového albumu českej hudobnej skupiny Kabát. Album sa volá "Děvky ty to znaj". Vyšiel tretieho mája roku 1993 v dnes už neexistujúcom vydavateľstve Monitor-EMI. Ku songu "Opilci v dějinách" bol natočený zábavný videoklip v ktorom sa členovia kapely predviedli ako členovia inkvizičného tribunálu. V tých časoch som mal Kabát hodne rád a dosť často som ho počúval. *** ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Tento opilecký song ma chytil hneď na prvý šup, keď som na videoklip ako násťročný náhodne natrafil v televíznej hitparáde. Albumy Má jí motorovou a Děvky ty to znaj sa mi páčili, od čias Colorada už ide hudobná tvorba Kabátu viac-menejj mimo mňa. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Česká vesnicko-barokní výprava, s kočkami s krásne (ne)priliehavými dobovými džínami a na nástroje mastiacimi chlapcami s Kabátu. Len pre fanúšikov. ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Na kabátoch som vyrastal a zbieral ich albumy. Začalo to v roku 1997-1998 a okolo roku 2010 som prestal zháňať albumy Kabátu a Alkeholu. Hej hej kapely môjho dospievania. Klip je aký je, ale pesnička je už pre mňa klasická nostalgia. ()

topi80 

všetky recenzie používateľa

Alternativní a poněkud buranský pohled na některé slavné vědce a na další možnosti, jak mohli ke svým objevům dojít. ()

Reklama

Reklama