Reklama

Reklama

Kabát: Za trest

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Hudobný / Krátkometrážny
Československo, 1990, 3 min

Recenzie (6)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

To byly časy, kdy chudí hoši patrně neměli na barevný materiál a tak k natočení černobílého klípku potřebovali jen jednu scénu, jedny mříže a pohazování pačesy. Žádný zázrak to sice není, ale komercí to nesmrdí ani trošku a i když ten metalový zvuk příliš nezavání originalitou, tak na rozkývání "hrozičů" je naprosto ideální. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Presne takto si ja pamätám kapelu Kabát. Takýchto som ich počul a videl prvý krát. Kabáti totiž začínali ako zurvalí thrash metalisti. Mnohí z tých, čo sa dnes radia medzi ich obdivovateľov, by ich asi ani nespoznali. Boli mladí, divokí, draví a nekompromisní. Vtedy ešte s nimi nehrali ani ich dvaja súčastní gytaristi (Krulich a Váňa). Mastili to vo štvorici a išli do toho na plné gule. Patrili ku špičke vtedajšej česko-slovenskej metalovej scény. Čiernobiely video klip ku skladbe "Za trest" je príjemnou, raritnou, nostalgickou spomienkou na toto ich najtvrdšie obdobie. https://www.youtube.com/watch?v=6snaVr1UQIc *** ()

Hannibal1913 

všetky recenzie používateľa

Nádhera! Perfektní trash v podání kabátů, ani jsem nevěděl, že jsou z dema nějaký klipy. Skoro se nedá věřit, že ti samí (Pepa a Milan) dnes hrajou takový stačky jako malá dáma nebo burlaci - fuj. ()

topi80 

všetky recenzie používateľa

Jeden záběr na kapelu, a přesto to má šťávu. Stačí pořádně házet hlavou a dát do toho trochu toho výrazu a nasranosti. Vzpomínka na začátek devadesátek a na začínající kariéru v budoucnu stadionové kapely. ()

Reklama

Reklama