Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film je cestou do drsnej nórskej krajiny a do hlavy tridsiatnika Martina, mladého otca a manžela. Martin si pripadá odcudzený od svojich kolegov v práci aj od svojej rodiny. Má pocit nedostatočnosti, pretože nedokáže zaujať rolu, v ktorej by sa cítil pohodlne. Vyráža preto sám na víkendovú túru do hôr a my počujeme jeho necenzurované myšlienky: nekompromisné úprimné postrehy o jeho usporiadanom malomestskom živote, o ňom samotnom a o ľuďoch v jeho okolí. Jeho názory a fantázie siahajú od prostých detinskostí až k hlbším dilemám ľudského života. Prostredníctvo svojho vnútorného monológu chce lepšie porozumieť životu. Film Proti prírode je skrátka priamočiary a humorný portrét muža, ktorý sa túži vymaniť zo zabehnutých koľají. (ASFK)

(viac)

Diskusia

Benedygtus

Benedygtus (hodnotenie, recenzie)

panchovo

No jenze nejblizsi kino, kde se to hraje je ode mne cca 30km a nejsem si jisty, ze na to chci jit do kina.. kazdopadne dekuji za duchaplnou odpoved ;)

na príspevok reagoval panchovo

Uživateľ panchovo zmazal svoj príspevok.

Súvisiace novinky

Startuje první ročník festivalu Na hlavu

Startuje první ročník festivalu Na hlavu

13.04.2017

V pražském kině Světozor se 20. - 23. dubna koná první ročník filmového festivalu Na hlavu. Nabídne netradiční spojení projekcí často velice známých filmů s přednáškami, jež filmy představí v novém… (viac)

Reklama

Reklama