Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keďže humoru a zábavy nie je nikdy dosť, rozhodli sme sa na slovenské televízne obrazovky vrátiť obľúbený žáner skeč-šou v úplne novom projekte s názvom Kredenc. Pôjde o týždennú retrospektívu vo forme satirických správ a paródií na aktuálne témy z mediálneho, spoločenského a politického prostredia. Diváci sa môžu tešiť na špičkovú zostavu hercov a komikov, v Kredenci sa predstavia Juraj Kemka, Petra Polnišová, Roman Pomajbo, či Zuzana Šebová. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (89)

janesX 

všetky recenzie používateľa

Tak tu sa naozaj dá zasmiať. Oproti Susedom (odpad) a Profesionálom (odpad), je tu konečne niečo na pochvalu. Jediné čomu "nerozumiem", sú scénky Polnišovej s Kubovčíkovou pod názvom "Cuky Luky". Ak sú niekedy dlhšie, nekompromisne prepínam kanál, ale iba nachvíľu. "Cuky Luky" scénky sú skrátka totálne nepozeratelné, ale inak je s oboma týmito protagonistkami vždy sranda. Takže toto je naozaj jediným "tŕňom v oku" tejto komediálnej skeč-šou, inak skvele zohratou partiou, kde výborne zapadol aj Sväťo Malachovský. Pre mňa je Kredenc zárukou úsmevu a tomuto trápnemu humoru (relatívne) úplne rozumiem. A mohlo by to mať kľudne o desať minút viac. 62%. ()

clubland odpad!

všetky recenzie používateľa

Strasne, trapne, milionkrat opakovany namet. Hesso je z nich vsetkych asi najtrapnejsi, hned za nim nasleduje negustiozny Kemka... Uplna katastrofa, co sa na Slovensku v TV Hnoj a TV Narkoza produkuje. A nesmieme zabudnut ani na arogantnu a namyslenu luzu Horvathovu a ani na Dangla s jeho konskou, dosiroka otvorenou hubou s privelkym poctom zubov a nasilu produkovanym trapnym smiechom. No dakujem pekne, velebnosti, du blejt. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto je teda ale poriadna kopa smrdutého hnoja. Niečo tak primitívne, stupidne a trápne sa len tak nevidí. Takýto shit môže vyprodukovať jedine tlupa debilov ako sú Kemka, Polnišová, Šebová, Pomajbo a zopár ďalších hlupákov, čo sa ku nim pridali. Banda slniečkarskych zmrdov čo sa pasuje do úlohy komikov a čo je horšie aj do vodcov ohlúpených slušných oviec, ktoré pravidelne vybľakujú na námestí SNP v Bratislave a neúspešne sa snažia organizovať štátny prevrat. Oni a aj ten ich "Kredenc" sú odpad! ()

lepo 

všetky recenzie používateľa

Ak chce niekto posudzovať nejakú hodnotu tejto relácie, tak je zrejme z inej galaxie. Človek vynervovaný, resp. unavený z práce a možno aj z bežných denných prúserov , keď príde domov a pustí si túto psychiatriu, zabudne na všetko.A o to tu tvorcom ide. Jednoduchý, nenáročný, väčšinou primitívný humor. 5 hviezdičiek za úmysel uľahčiť človeku život v tejto práškovej dobe. Ďakujem kredenc a idem sa nabumbať aj s obhrýzenýma nechtami. ()

Etherium 

všetky recenzie používateľa

Časom uvidíme, či sa to priblíži k SOS a legendárnym scénkam, určite lepšie ako klaustrofobicko-štúdiové Haló, po prvom diele slabšie 4*. Doplnenie: Po 6 dieloch moje hodnotenie sedí, a ak sa seriál udrží (Čo je na markíze otázne- penáze) a vznikne viac dielov, je tu šanca na "SOS 2". (Hesso a Karma vedú). Po 20 dieloch kredenc už klasika a hlavne total najzábavnejší Bukino. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (6)

  • Petra Polnišová s účinkovaním v šou dlho váhala, no nakoniec ju presvedčila zostava hercov. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)
  • Markíza musela kvôli sťažnostiam svojich moderátoriek scenzurovať prvý diel. Zo scénky parodujúcej TV Noviny museli v repríze vystrihnúť záber s dieťaťom a moderátorke "Karmy" zmizla menovka Krepka. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)

Reklama

Reklama