Reklama

Reklama

Lumberjack Man

Trailer

Leto sa nezadržateľne blíži a jeden z letných táborov zvaný "Good Friends Church Camp", ktorý patrí menšiemu kresťanskému združeniu, treba pripraviť pre nových návštevníkov. Do jeho areálu prichádza skupinka niekoľkých ľudí, aby ho pred samotným otvorením stihli pripraviť. Bohužiaľ, nie každý má pochopenie pre dobrosrdečné úmysly. Medzi živých prichádza zo záhrobia samotný diabol, ktorého zaujíma jediná vec: ako poliať svoje "koláčiky" čo najväčšou dávkou čerstvej krvi svojich obetí. Nikto nemá šancu, aby tento masaker prežil. Alebo áno? (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (20)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Kostolný tábor vs. démonický drevorubač! Konečne sa zase raz objavuje nový a vydarený camp slasher; nie len nejaká pseudo-pocta, ale film, ktorý funguje sám o sebe. A hlavne nie je kravinou pre deti ako aktuálne "The Final Girls"! Nesmrteľný, vymaskovaný killer, množstvo mladých obetí, nápadité vraždy, často odhalené kozy, striekajúca krv, gore a mimo to odľahčené momenty, kedy to je naozaj parodická sranda a nie iba trápnosť. Ešte aj vedľajšia úloha M. Madsena je zase raz vecná, zábavná a vydarená, nielen pre známe meno na coveri. V pohode to má aj sequelový potenciál a k vyššiemu hodnoteniu mi chýbalo iba niečo málo; čím by sa to odlíšilo / zvýraznilo od ostatných post 80tkových campových slasherov. Ale aj tak je to zatiaľ najlepší počin z tohtoročného After Dark Horrorfestu, ktorý zrejme prekoná iba "Unnatural". ()

malylada 

všetky recenzie používateľa

Správně odlehčený slasher, kterému nechybí parádně přihlouplý humor, díky jemuž mi nevadilo, že jde jakákoli hororová atmosféra stranou. Co perfektně funguje, tak hlavní monstrum, které to kosí hlava nehlava a zabijí vším, co mu přijde pod ruku. Nepamatuji, ve kterém slasheru bylo tolik rozmasakrovaných lidí. Gore scény naprosto bez debat povedené a to i ve smyslu nápaditých scén. Škoda, že se tato jednohubka nevešla do devadesáti minut, přece jen to chtělo utnout dřív a neřešit proč, jak, co, kdy.......6/10 ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Tento režisér musí byt riadny srandista, pretože po príbehovej stránke to tu ešte nebolo. Už killerovia zo sebou vláčili všeličo, ale voz z palacinkami ešte nie. A to nebolo to najabsurdnejšie vo filme. Tým je určite zbraň, ktorou sa dá demonický kuchtik zabiť, a na to riadnu dávku fantázie a tú tento pán režisér určite má. Vôbec neviem ako mám tento film brat. Či len ako jednoducho odľahčenú paródiu na camp slashery alebo ako poctu podobným slasherom. Dúfam, že to prvé, lebo je tu niekoľko trápnych scén, ale ktoré sa mi zdá boli trápne vedome a tak sem-tam to i vtipné bolo. Bol tu vysoký bodycount a ešte viacej príťažlivých tiel, ale ani to mi nestačilo k spokojnosti. Cele mi to prišlo také nefunkčne, od príbehu cez herecké prejavy až po šialený zaver. Vždy si veľmi rád pozriem camp vyvraždovacku, ale táto k mojim obľúbeným určite patriť nebude. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

S podobnými filmy se většinou vypořádávám jednoduše - odpadem. Ovšem v případě Lumberjack Mana mi ta všeobjímající trapnost přišla jednak záměrná, jednak místy skutečně vtipná. On už leccos napovídá námět o démonickém dřevorubci - palačinkářovi, který prostě nelze uchopit navážno. Takže pokud máte náladu zasmát se díky trapnu tak hmatatelnému, že se na něj skoro až dá sáhnout, směle do toho. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Nakoľko sa nezadržateľne blíži leto, pričom treba pre nových návštevníkov pripraviť jeden z letných táborov "Good Friends Church Camp", ktorý patrí menšiemu kresťanskému združeniu, prichádza do jeho areálu skupinka niekoľkých "prívržencov", aby ho pred samotným otvorením stihli pripraviť. Bohužiaľ, nie každý má pochopenie pre dobrosrdečné úmysly. Medzi živých prichádza zo záhrobia samotný diabol, ktorého zaujíma jediná vec. Ako poliať svoje "koláčiky" čo najväčšou dávkou čerstvej krvi svojich obetí. Nikto nemá šancu, aby tento masaker prežil. Alebo áno??? Po všetkých stránkach, či hororovej alebo komediálnej, rozhodne lepší slasher ako trápny "The Final Girls". S tým chválením by som sa ale krotil. Napriek tomu, že snímok obsahuje niekoľko vydarených, nápaditých gore scén, je obrovskou škodou že sú niektoré bráne z diaľky, alebo sú "cenzurované" iným spôsobom. Taktiež ma mrzí, že si samotný tvorcovia nedali viac záležať na maske záporáka. Rozuzlenie je doslova odľahčene poňaté, po čom až tak moje hrdlo neráči, čiže na lepšie ako mierne nadpriemerné hodnotenie to nebude. A aby som nezabudol, na svoje si prídu honibrci, ktorých potešia pasáže zobrazujúce rôznorodé tvary cicikov - 55% ()

Reklama

Reklama