Reklama

Reklama

Keď Thomas a jeho kamaráti dokázali uniknúť z vražedného labyrintu, dúfali, že sa opäť vrátia k svojim starým životom. Nemohli sa však viac mýliť. Miesto slobody ich čakal len postup do druhej fázy skúšok, ktoré pripravila organizácia Z.L.S.N. Pre Thomasa a jeho kamarátov tak behanie ani zďaleka nekončí. Ich ďalší útek ich zavedie na Spálenisko, najviac vysušenú časť planéty plnú nepredstaviteľných prekážok. Slnečné erupcie vysušili Zem na popol a premenili ju na púšť. Svetové vlády sa zrútili a s nimi aj právo. Rozpadajúcimi sa troskami miest teraz blúdia takzvaní ,,raplovia", ľudia pokrytí hnisajúcimi ranami, ktorých nákazlivý vírus dohnal za hranicu príčetnosti. Thomas a jeho priatelia musia rýchlo nájsť bezpečné útočisko a organizácia Z.L.S.N. sa stará hlavne o to, aby ich šance na prežitie boli minimálne. Oni sa však dokážu spojiť s bojovníkmi odporu, zasiahnuť vrchné velenie Z.L.S.N a odhaliť tak ďalšie šokujúce plány, ktoré si pre nich spoločnosť prichystala. Thomasa čaká tvrdá skúška ohňom. Skutočne sa niekde v jeho hlave skrýva tajomstvo, ktoré ich zachráni? (Barracuda Movie)

(viac)

Videá (23)

Trailer 2

Recenzie (647)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Ten chalan je fakt bystrý. To je mozog celej operácie?“ O dosť slabšie, než jednotka. Na tej sa mi páčili kulisy tajuplného, gigantického labyrintu, jeho desivých obyvateľov, fajn kasting a v neposlednom rade zamotaný scenár s množstvom otázok. Bohužiaľ, akonáhle sa na ne v jednotke a v dvojke začalo odpovedať, išla podstatná časť dovtedy pôsobivej atmosféry dočerta a zostala tínedžerská limonáda. Dvojka je síce pokračovaním Labyrintu, ale o žiadny labyrint v nej nejde (!). Ani "nové" kulisy zničeného sveta síce nie sú na zahodenie, ale zombies (alebo čo to je) sú stvárnené dosť nezaujímavo. Navyše, stopáž oproti jednotke brutálne napučala, čo je škoda, pretože ten scenár na vyše dvojhodinovú dĺžku proste nemá. Mladí herci sú stále relatívne sympatickí, ale mnohí z nich už nemajú taký veľký priestor, ako v jednotke a skôr, než plnohodnotné postavy, pripomínajú figúrky na šachovnici. Podľa pravidiel dvojok sa objavujú nové záhady, nové lokácie a nové postavy (mňa potešil spoľahlivý miláčik Barry Pepper), ale skrátka všetko z toho mi príde o minimálne 20% slabšie, ako v prvej časti. K tomu nejaké to vykrádanie (Bayovho Ostrova, Romerovej Krajiny mŕtvych...) a otvorený koniec. ()

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

Pokuď bych si měl, z těhle nových teen filmových sérii, vybrat jednu, která je fakt dobrá, tak to bude právě Laybyrint. Asi je to tím, že to v sobě kombinuje postapokalyptickou budoucnost se vším úskalím, mladou bojovou krev, která bojuje za sebe a za všechny, kteří to potřebují, nějakou tu lehkou romantiku, různorodou akci a opravdu dobré herce. Navíc mně tenhle film utvrdil, že O'Brien co by herec, se prostě nehodí na role, drsných nemilosrdných zabijáků viz American Assassin on na to nemá jednak postavu a za druhé, nehodí se na to ani povahově. Ale tyhle akční, dobrodružné filmy, ty se k němu hodí, v těhle filmech mně baví. On by se výborně hodil, na mladého Indiana Jones, nebo mladý Han Solo, tyhle typ rolí mu jde. Ale tenhle díl, byl zatím pro mně nejslabší, ano je sice fajn že se dostavili clickeři, ale až na útěk z města, působily spíš jen na efekt. Film je takovej roztahanej a ze začátku se i dost vlekl, ale pak jako dobrý, on tenhle je takové nutné zlo, je to výplň mezi tajemnou jedničkou a válečnou trojkou. No Vražednou léčbu se těším a snad to bude, takové jaké to prezentují trailery, toť jest válka proti C.H.A.O.S.U. . ()

Reklama

verbal 

všetky recenzie používateľa

Dnes tu máme slečnu Bianku z Vatikánu. Kurva jedna vulgární!!! Úplně se červenám! *** Buonaserra, salute, Io sono Bianca Francesca Vergielli d'Italia, panna f rozpucchu - 26 anni, a jsem byla fyslanna come Nunzio speciale di Santo padre, abych ja sjistit pro Collegio Cardinalizio del Vaticano , ci byt signore Verball oprafdu takova anticristo e blasfemo porco, anebo jak fy šikatte bespošna sfině. A ja muset teť confermare, še na tom nebyt ani sblo di pravda! Ichnet po mio pšíjezd mě ten sfatty muš signore Verball pošadala, abych ja kleknout, ukasala mi jecho formidabile Spirito Santo a prafě mi tim Duchem sfattym odsadu měři chloubku mych chšichu a ja mottlim, ať obstojim pšed faccia del Dio! Jelikoš ora signore Verball nedosachnout na klafesennice jecho computer portatile, pošadalla mě, Bianca Francesca Vergielli, o critica cinematografica del film Il Labirinto - parte seconda. „Allora, signore Verball, ja myslet, že pizza mia uš byt tepla sufficiente a vy mochla sacit con procedure religioso! A nebat se mě pošadně placat po prdell, ja v klašter moc slobit, sasloužila to a poccani molto potšebovat!“. Ale spět k Il Labirinto! Nic nuovo od parte prima. Slaboducha defille naondulofannych chomoklat pokraciuje f další serioffa sracchce postapocalittico! Vy smíchat si Changrgejs con Divergenza, pšidat duo chrstě sombi a dostat další chloupa piccovina pro-o-o-o-o-o-o-o-o… „Tak se trocchu uklidnimme, signore Verball, lemme, lemme, per favore! Takofa velocita až na dorašenni, jste chrrr jako Santo padre pši exorcismo! Tak to my u nas ve Vaticano nedělat! Chšišnice musi byt Duchem svattym inizialmente dukladně a pomalu proutoupenna! Ale ja vam teď naslinit il prsto a vy mi ho pši tom můžete vrazzit do cundo secondo, nebo jak vy šikat do dvojcchi, to pši vymitani dost pomacha! Ale attenzione, signore Verball, Rituale romanum tvrdit, že až bude il Demone chtit ven, vy nesmět mě sapomennout pošadně ciapnout za cosi, sí?“. Takže, … pro debili infantile. Effetti speciali byt sice bellissimi a honiccka v città finito dokonce molto orgastico, ale to naturalmente zase nestačit, aby ze stupido insalata plagiario per imbecili sodomitici udělat pošadna hetero flak jako cieba Maximo del Pazza. „Sí! Sí! Sí! Fantastico, signore Verball, ja citit, že il Demone bude pronto ven a nastat cias na, jak my u nas ve Vaticano parlare, Salza di Tortellini! Vy teď pustit moje prdell, presto ciapnout za ty cosi, macckat bradavcchi, per favore, e pšepnout na velocita terminale. Precisamente, bene, bene, benissimo, signore Verball!!! Vy byt veramente il divino Esorcisto, Santo padre už vas nikdy znovu neexkomunikovat! Presto! Presto! O, Dio mio-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o……“. ()

MikeCool 

všetky recenzie používateľa

Druhý Labyrint se malinko vine ve stínu stejnoročního béčkového blockbusteru San Andreas, ovšem Labyrint je na tom o malinko lépe, hlavně díky ucházející inteligenci hlavních postav. Samotný název filmu mě do kina lákal na další famózní jízdu v úplně novém smrtícím bludišti, plných nových nestvůr. Namísto toho tvůrci tohoto pokračování (na přání) připravili podprůměrnou a nekulminující dobrodružnou akci v otevřeném apokalyptickém světě. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa

Trojka, teda nakonec. Mdlá, špinavá a ušmudlaná. Oproti jedničce trošku z hrušky dolů. Všechno je takové vypočítávější, ve výsledku však bohužel totálně průměrné. Uvidíme, jak se to, vzhledem k otevřenému konci vyvine. Jeden díl ještě možná přežiju. A kdyby ne, aspoň budou všichni vědět, jaký film viděl Dwejn naposledy. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 61 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Světová premiéra proběhla 1. září 2015 v Sao Paulu v Brazílii. (Varan)

Súvisiace novinky

Cameron a Rodriguez našli Alitu

Cameron a Rodriguez našli Alitu

30.05.2016

James Cameron chtěl mnoho let natočit dvě velké sci-fi - Avatara a Alita: Battle Angel. Modrásky už stihnul, jeho výlet na Pandoru ale měl takový úspěch, že se záhy vrhnul na čtyři pokračování a… (viac)

Reklama

Reklama