Reklama

Reklama

Jason Kelly (Zac Efron) má pred sebou skvelú budúcnosť. Je na najlepšej ceste stať sa partnerom v prestížnej advokátskej kancelárii a o týždeň si berie za manželku dcéru svojho šéfa. Dobre vychovaný mladý muž však neuvážene súhlasí, že odvezie svojrázneho starého otca Dicka (Robert De Niro) na jarné prázdniny...a svadba je zrazu v nedohľadne! Divoké študentské večierky, barové bitky a nikdy nekončiace karaoke noci si Dick vychutnáva plnými dúškami a Jason sa chtiac-nechtiac vezie s ním. Keď sa najlepšia party ich života blíži ku koncu, dedo s vnukom zistia, že napriek tomu, že sú tak rozdielni, ich predsa len niečo spája... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (18)

Trailer 1

Recenzie (348)

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Nejšílenější role Roberta De Nira a nejvíce podprůměrná role Zaca Efrona, který se v posledních letech dostává, alespoň pro mě, na herecké výsluní. A právě kvůli tomu s ním zkouknu sebedivnější komedie i jako je Dirty Grandpa. Stále se to ovšem jevilo jako průměrná komediální slátanina, která nabídla i pěkné pohledy na snové americké pláže plné elánu, dobré nálady a pěkných těl. A když už vás otravuje průběh filmu, hledáte si jakékoli highlighty, i kdybyste se za ně měli trochu stydět. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

"Dúfam, že posledný krát vydýchneš pri lízaní mojej mušličky..." Ach jáááj...Ani vy sa nestačíte čudovať kam to až deNiro spadol? Mám z neho pocit, že by sa dal v pohode ukecať i na účinkovanie v Ordinácii v ružovej záhrade. Aby som len nekritizoval, asi 2-3 krát som sa dobre zasmial, ale to je asi tak všetko. Ostala len hromada trápnych kecov, nepodarených vtipov a príbeh, ktorý sa dá predvídať už po niekoľkých minútach. Neviem ani ako to hodnotiť. Pridať mu hviezdu za to , že sa mu vúbec podarilo rozosmiať ma? 50% je tak akurát, ale tri hviezdy sa mi zdajú dosť. A DeNiro?? Kurva spamätaj sa! 40%. ()

Reklama

Flego 

všetky recenzie používateľa

Našťastie sa film nehraje na nič svetoborného, ani mu to primitívny scenár nedovoľuje. Je to len rýchla, občas zábavná jazda perverzného a vulgárneho deda s vnukom, ktorý má pár dní pred svadbou. K tomu sa primiešali drogy, alkohol, pekné dievčatá, zopár bitiek a záverečné rodinné moralizovanie. Proste film, ktorý nezanechá žiadne stopy, len poznanie, že aj vo svojom veku vyzerá Robert De Niro skvele. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak neviem. Začínam už byť presvedčený, že sa R. de Niro nevie alebo nechce zmieriť so svojou starobou, pretože v poslednom čase točí iba filmy, ktoré sa venujú problémom so starobou a o tom, aké úžasné je žiť aj v pokročilom veku, a že život starobou ešte nekončí. Už začína byť monotónny. Jeden-dva filmy sa ešte dajú pochopiť, ale keď je už toho moc, tak je z toho človek logicky presýtený. Na druhú stranu ale uznávam, pár komických výstupov sa tu celkom vydarilo, ale aj tak nečakajte žiaden komediálny zázrak. Možno by pomohlo, keby sa tu viac zatlačilo na drámu a ponúklo sa tým divákovi i niečo viac, ako len pár lacných gagov s opitým Zacom Efronom. 50/100 ()

Streeper odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemůžu ohodnotit film jinak než nejnižším hodnocením. Robert De Niro býval skvělým hercem, který si uměl vybírat filmy podle kvality, ale čím je straší, tím méně dobrých filmů natáčí a tohle je snad jeho úplně nejhorší film, co jsem viděla. Zajímalo mě spojení Efron a De Niro, říkala jsem si, že k sobě půjdou, že to bude vtipné. Ne, bylo to nechutné, trapné a zcela pod úroveň Oscarového herce jako je Robert De Niro. ()

Galéria (113)

Zaujímavosti (12)

  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Aubrey Plaza (Lenore) hrá 21-ročnú študentku, no v skutočnosti bola v čase premiéry filmu o 10 rokov staršia. (m.a.t.o.)
  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama