Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (102)

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Hluboce nesouhlasím s názorem, že má tento film něco společného s Event Horizon, Pandorum, Thing, Doom, nebo dokonce s Alien. Nenajdete tady žádné příšery, monstra, zombíky...nebudu spoilerovat, ale popis o čem tento film je, svádí k jeho zaškatulkování mezi béčkovou produkci. Přitom Infini je čistá sci-fi s dobrým scénářem. Všechno funguje jak má, herci jsou neokoukaní, postavy uvěřitelné...vysloveně jsem příjemně překvapený. Infini je v žánru dost specialitka, protože není pitomá, není postavená na supertricích a nemá ambice šokovat nějakou převratnou pointou. Brnká se tady na emoce, takže pokud jste milovníky dobré sci-fi a jste dostatečně empatičtí, tak vás nadchne i nezprasený konec filmu, který pointu posune trochu jinam a definitivně potvrdí, že nejde o přihlouplou vybíjenou, jakou byl Doom. V mnoha ohledech, jde o velmi nemainstreamový počin, který si zaslouží lepší hodnocení. Ale chápu, že pokud se někdo navnadil na něco jako Pandorum, nebo Doom, tak byl čekáním na bubáka tak otrávený, že hodnotil hůř. Takže za tyto zklamané doomaře dám zcela neobjektivně o jednu hvězdu navíc, abych to podhodnocení trochu zkorigoval :o) ()

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Nechcem tu porovnávať film s inými klasickými peckami, poviem len jedno. Prakticky celý film sa odohráva v chodbách nejakej starej základne, kde sa postavy niečím nakazia a začnú sa medzi sebou márovať. Nič viac, nič menej. Prestrelená je aj stopáž, niekde v polovici som začal zívať, pretože niektoré dialógy boli nesmierne dlhé, zbytočné a doslova ma ubíjali. Z Austrálie tentokrát mierne sci-fi sklamanie a dúfam, že v blízkej budúcnosti mi táto krajina ponúkne radšej niečo z hororového žánru, tam sú protinožci ako doma. Slabých 50% ()

Reklama

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

Scifíčko se zajímavým rozjezdem, které se postupně naprosto rozmělnilo ve zdlouhavém a zmateném pobíhání po základně.. Pro mě osobně to začalo být zajímavé až teprve ve finiši, kdy na povrch vyplula jistá myšlenka, která byla sice dost nešikovně podaná ale aspoň celému filmu zpětně dodala jistou přidanou hodnotu. ()

Eliott 

všetky recenzie používateľa

Trochu promarněný potenciál. Hned ten úvod mi připadal mimořádně zmatený a tak děravý, že nebylo vůbec jednoduché se do děje dostat. Po chvíli se naštěstí všechen ten zmatek ustálí a úroveň náhle vzroste. I tak bych však spíše ocenil podobný motiv, pouze s větším počtem účastníků. Muselo byt nesmírně zajímavé co se na stanici odehrávalo před příjezdem speciálního týmu. Pro zachování tajuplnosti, stačilo alespoň krátce odhalit ve flashbacku a nebo to raději vzít rovnou z jiného konce. Možná bych to i přes všechno stále viděl na tři hvězdy. Dílu ale nesmírně škodí, že jsem již viděl celou řadu podobných filmů a každý byl o poznání lepší. K tomu je navíc Infini pomalu dvě hodiny dlouhé a nakonec stejně vyšumí do prázdna, neboť to závěrečná scéna úplně zabije. 45% ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Pandorum meets Event Horizon v austrálskom podaní. Okatá inšpirácia v iných sci-fi hororoch a neoriginalita by mi pri Infini vadili najmenej. Pokiaľ je film efektný, tak nemám problém s tým pokiaľ si berie inšpiráciu v iných snímkoch. Problém je ten, že Infini nie je nijako efektný film, on to je neskutočne nudný film s absolútne nevyužitým potenciálom, ktorý začne nudiť skôr, než sa v ňom začne diať vôbec niečo zaujímavé. Skutočne, po prvých 20 minútach som bol taký otupený, že mi bolo úplne ukradnuté čo sa tam deje, o čom to vlastne je a ako to skončí. Uťahané finále som už následne dopozeral namiesto sledovania obrazovky sledovaním steny, ktorá ma bavila viac ako samotný film. Nech som sa akokoľvek snažil, pri Infini som nedokázal udržať súvislú pozornosť dlhšie ako pár minút, film ani raz nedokázal vtiahnuť do deja a po celý čas nijako nebavil. Na austrálske pomery má síce veľmi slušný vizuál a pútavé prostredie vesmírnej lode, dokonca občas sa nájde aj nejaký ten nápad, ale ani to ho bohužiaľ neudrží nad priemerom. Čo z toho, keď do filmu niekto vrazil dosť peňazí a evidentne aj snahu, keď ho nakoniec dal natočiť režisérovi rovnako spackaného Gabriela. Shane Abbessovi už nech prosím nikto nedáva nič točiť, ten skazí akokoľvek sľubný námet. Infini mal totiž pripravený podklad byť slušným sci-fi Béčkom, vo výsledku je však len neskutočne nudným, nezáživným a nekompaktným filmom. CELKOVO: 1* (2/10) ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama