Reklama

Reklama

Kabát: Malá dáma

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Česko, 2006, 3 min

Obsahy(1)

Pieseň Malá dáma je v poradí šiestou skladbou z jedenásteho oficiálneho štúdiového albumu českej hudobnej kapely Kabát. Album sa volá "Corrida" a vyšiel v decembri 2006 pod hlavičkou vydavateľstva Monitor-EMI. Ešte toho roku bol ku skladbe "Malá dáma" nakrútený kvalitný rockový videoklip. Skupina Kabát sa s týmto songom v roku 2007 zúčastnila na medzinárodnej súťaži European Song Contest (Eurovizia), ktorá sa konala v Helsinkách. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (9)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Malá dáma" je v poradí šiestou skladbou z jedenásteho oficiálneho štúdioveho albumu českej hudobnej kapely Kabát. Album sa volá "Corrida" a vyšiel v decembri 2006 pod hlavičkou vydavateľstva Monitor-EMI. Ešte toho roku bol ku skladbe "Malá dáma" natočený kvalitný rockový videoklip. Skupina Kabát sa s týmto songom v roku 2007 zúčastnila na medzinárodnej súťaži European Song Contest (Eurovizia), ktorá sa konala v Helsinkách. *** ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

S Malou dámou bych zemřel jen velice nerad, protože si tento mimořádně povedený kousek raději falešně broukám. Horší je to s klipem, jehož smysl mi zůstal utajen v mušketýrské, bowlingové i formulové části. Vlastně mne zaujalo pouze to zpomalené nasazování slunečních brýlí, ale ani v tom jsem nějaký hlubší smysl nezaznamenal. A jestli Mála dáma byla ta slečna na střelnici, tak musím konstatovat, že ve starších klipech Kabátů řádily mnohem zajímavější děvy. ()

Bonty 

všetky recenzie používateľa

Silné slova, skvělá hudba, ale příšerný videoklip. Pech, že při vystoupení na Eurovisionu měli špatné zvukaře. A dalším důvodem, že (jsme) se nedostali dále? Komise asi nedostala správný překlad textu. 5/5 --- (73%) --- ()

Reklama

Reklama