Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchár Adam Jones (Bradley Cooper) mal všetko, čo si len mohol želať. A svojou vinou o to všetko prišiel. S dvoma hviezdičkami od Michelina mal bývalý enfant terrible parížskych reštaurácií pocit, že mu patrí svet. Vždy robil veci po svojom a inak a jediné, čo ho zaujímalo, bola dokonalá explózia chutí na tanieri. Teraz sa o to musí pokúsiť znovu – otvoriť svoju vlastnú reštauráciu a získať nepolapiteľnú tretiu michelinskú hviezdu. Na to ale bude potrebovať získať na svoju stranu tých najlepších ľudí. BURNT je výnimočne vtipný a emotívny príbeh o láske k vareniu a jedlu, o láske medzi dvoma ľuďmi a o sile ponúkanej druhej šance. Film má hviezdne herecké obsadenie – okrem Bradleyho Coopera sa diváci môžu tešiť aj na Siennu Miller, Umu Thurman, Aliciu Vikander, Lily James, Emmu Thompson, Daniela Brühla či Omara Sy. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (28)

Trailer 1

Recenzie (390)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Šéfkuchař v podání Bradleyho Coopera se po většinu času choval jako debil a nebyl to ten debil z ranku sympaťáků, takže se mu příliš fandit nedalo. Moje sympatie si nezískala ani Sienna Miller, která tady byla taková nijaká. Zbytek vedlejších postav na čele s Brühlem byl v pohodě, ale pokud nesedí ústřední dvojice, musí film nabídnout něco extra, aby zaujal. A to se nestalo. Jo, mělo to tempo, vaření bylo občas podáno jako adrenalinová záležitost a sem tam se najde pár úsměvných momentů, ale víceméně mě film nechával chladným a sliny se mi také moc nesbíhaly. Pro mě průměr. 50% ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Hoci sa sefkuchar Adam Jones v podani Bradley Coopera obcas spraval ako arogantna svina, predsa len je toto jeden z tych lepsich filmov o vareni. Hoci komedia to velmi nie je, rezisersky je to dost rutinne natocene, dialogy obcas tvoria az vatovo plane plky. Ale Uma Thurman bola vyborna, Sienna Miller tiez. Cooper vie hrat, Bruhl /Co kdybychom zili spolecne s istym Pierrom Richardom/ sa snazil , no a este jedna vec. Ja tiez varit viem, ale nevarim preto, ze som moderny muz 21. storocia, a podobne bla bla bla, ktory zije v nejakych - izmoch. Ne, ne. Ja varim hlavne, ze som hladny a proste /a sproste/ sa chcem najest. 60 % ()

Reklama

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Nevíme nic o hlavním hrdinovi, netušíme, proč se dal v minulosti na scestí a je jen naznačeno, co všechno to prý tehdy způsobilo. Setkáváme se s ním, když je už v cajku a chce všechno napravit tím, že umanutě vaří a vaří. Neohlíží se na nikoho a na nic, takže se vlastně žádná změna k lepšímu nekoná, pořád je zahleděný jen na sebe a o nikoho jiného se nestará. Shrnuto: nudný (nedějový) příběh o vaření a nesympatický hrdina = je zbytečné tomu věnovat čas. ()

Rakosnicek77 

všetky recenzie používateľa

A tady jsem byl zase jednou hodně potěšený, tím jak pohodový to pro mne byl zážitek. Kuchařské show miluju, a Dokonalý šéf, byl takovou dokonalou filmovou show. Tohle už není vaření, to je umění... Tím nechci degradovat náš guláš s šesti, ale tohle je prostě úplně jiná liga. Možná taky zkusím v očekávání kvalitního jídla, nechat ležet vidličku pod stolem :-) ()

classic 

všetky recenzie používateľa

NEUROTIK - ADAM JONES, je výborným šéfkuchárom, varil v špičkovej francúzskej reštike, ale závislosť na drogách mu podkopali cestu ku kulinárskym výšinám, zmenil pôsobisko, pobudol v Amerike, teraz sa na všetko vykašľal a mieri do Európy, do Londýna, kde si chce otvoriť - exkluzívnu reštauráciu s tým najlepším tímom, na ktorý poriadne nahúka, pokiaľ nebude - extrémne spokojný. Byť špičkovým kuchárom v reštaurácii, to je podľa mňa - „hotová pakáreň” , ten človek, ani nevie, či je... Stres, rýchlosť, pohotovosť, kmitať, stále to jedno a isté, toto povolanie by ma absolútne nebavilo, jestvujú ľudia, ktorí sú v tom viac než dobrí, potom si o sebe myslia, že sú králi sveta... To isté platí i z tejto reštaurácie, kde varí a dominuje - Adam Jones, pohľad do zákulisia, ako to funguje, čo musia ostatní všetko znášať, čo musia všetko stíhať, skrátka, ak nemáš v tíme - výborného kuchára, ak všetci nedržia spolu, tak to potom nemá význam: „Jeden za všetkých, všetci za jedného” , ... ja osobne si viac odnášam - štipľavo - šťavnatý scenár, na mysli mám tie nadávky, ktorými je film presýtený, šialené herectvo - akože všestranne - nadaného - B. Coopera, ktorý sa správa, ako totálny blázon, akože kvalitného režiséra - J. Wellsa, ktorého snímky, sú takmer nestráviteľné, bratov - Weinsteinovcov, ktorých neznášam, zaujímavého a preplneného hereckého obsadenia, ktorí aj tak nič nepredvádzajú, ... ako čokoľvek, čo sa vo filme - NAVARILO, jednoducho - zbytočnosť, ktorú na jedno pozretie - strávim, ale pritom nechcem sa príliš oddávať tomuto filmovému jedlu, ktoré môže po druhýkrát, spôsobiť nemalé žalúdočné ťažkosti. PS : Ale trošku nostalgie - neuškodí pri panoráme Londýna. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (13)

  • Původně se film měl jmenovat Chef, ale tento název už použil Jon Favreau pro svůj film Chef (2014). (JORDY)
  • Ve scéně, kdy se zbitý Jones (Bradley Cooper) snaží udělat dojem na kritiky z Michelinu, má půl obličeje od krve, v dalším záběru je jeho tvář čistá a rána ošetřená. (Nocturno culto)

Reklama

Reklama