Reklama

Reklama

Tajný agent uzavrie zmluvu s počítačovým hackerom, ktorý prelomí bezpečnostné kódy k jadrovým zbraniam. Skôr ako sa však dohoda splní, do situácie sa zapletie skupina teroristov. Agent je zabitý, kolegovia už nájdu len jeho telo. Nutne však potrebujú fakty, ktoré poznal len on. Nová technológia umožní preniesť časť vedomia do iného mozgu, ktorý ale musí mať akési „prázdne miesto na zápis nových hodnôt". Túto podmienku spĺňa len jeden prísne strážený agresívny väzeň. Po operácii sa mu v mozgu miešajú jeho vlastné spomienky so spomienkami mŕtveho agenta. To čo sa stane potom a ako sa väzeň zachová nedokáže predpokladať nikto... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

já mám pro takovéhle filmy slabost, tak jako pro Ayera, prostě gang policajtů vs gangy 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

Lacike

tak Sicario je špatnej film, ale devítka mi spíš připomíná filmy od David Ayer, drsnej policejní film, kde dobrej a poctivej polda bude sežrán lidmi kterým důvěřoval 

na príspevok reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Lernerovi asi už dobře mrdá, když produkuje takový hovna a nechápu všechny ty známý ksichty co do toho vlezli. Si to stáhni uvidíš sám.

na príspevok reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Trailer vyzera dobre a herecke obsadenie je uchvatne. Snad to bude R-ko a oholeny Adkins im to nedojebe.

Ratemus

Ratemus (hodnotenie, recenzie)

nevim jestli se to zde už řešilo, ale jedná se o komiksovou adaptaci Criminal nebo ne?

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

one2

one2 (hodnotenie, recenzie)

Nicolas Cage odmietol hlavnú rolu.Samozrejme že to odmietol,ved predsa nebude hrať v hocijakej  sračke s Tommy Lee alebo Gary Oldmanon on bude hrať iba v tých svojich céčkových sračkách.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Tak toto je celkom zaujímavý projekt. Aj s Adkinsom v zostave a hereckými esami. To by nemalo dopadnúť zle. Akurát Vromenovi až tak neverím.

Reklama

Reklama