Reklama

Reklama

Krvavý obchod

  • Česko Krvavý obchod (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Deacon Lyle (Jean-Claude Van Damme) prichádza na Filipíny, aby zachránil život svojej neteri, ktorá potrebuje novú obličku. O tú svoju však príde hneď v prvú noc, keď mu ju v spánku vyoperujú. Teraz si ju musí vybojovať späť, aby zachránil bratovu dcéru, ktorá čaká na transplantáciu. Deacon na Filipínach požiada o pomoc brata Georgea (John Ralston) aj starého priateľa Kunga (Aki Aleong), ktorý sa v oblasti vyzná a má dobré kontakty. Čoskoro zistí, že jeho oblička sa už nachádza v tele niekoho iného. Brat George s ním veľmi dobre nevychádza, no svoju dcéru miluje, a preto sa nebráni spolupráci. Obaja bratia napokon spoja svoje sily a spolu s priateľmi Kungom a Anou (Charlotte Petersová) pátrajú po mužovi, ktorý spôsobil všetky ich problémy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (77)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Čistokrvné Bčko z osemdesiatok. So všetkým, od množstva súbojov, cez spomalený stred až po veľké finále s odhalením a emóciou. A samozrejme, JCVD aj keď má 150 rokov bez DPH, stále dvihne nohu, vystrelí a spraví šnúru na idúcom aute. Trochu umelo natiahnuté, ale netreba pri tom rozmýšľať a len obdivovať asi posledný Darrenov film. Bol to veľký bojovník. 2 z 5 ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Po dlhšom čase jeden z tých lepších „B-ých“ filmov od Van Damme. Scenár viac-menej v poriadku (niektoré myšlienky ma fakt dostali), sympatické postavy a nestarnúce kúsky od JCVD. Keby to nebolo tak amatérsky natočené a spracované (a teraz mám na mysli hlavne strih), tak potom by som neváhal zvýšiť svoje hodnotenie na tri hviezdičky (ale takto to nepôjde). Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Podla mňa dosť podcenený film. Ernie Barbarash s JCVD už niečo natočil (Šesť výstrelov, Elitný zabijaci), ale tento Krvavý obchod aj keď nieje tak krvavý ako na plagáte, či v nazve filmu, celkom ma to prekvapilo. Žán Klod je vo forme, akcie výživné a príbeh ma tiež celkom grády. Vlastne ma v závere aj celkom prekvapil, čo som od filmu s Belgickou mlatičkou nečakal. Palec hore. 70% - 3* ()

Lefty86 

všetky recenzie používateľa

Tak Van Damme už je přeci jen o něco starší, takže bratři už se zmrzačili samy, manželky už zabili no, a tak mu ukradnou ledvinu. Seagalovi kradou nájemníky tak Jeanovi ukradnou ledvinu, Po které celý film pátrá, nějaké pooperační bolesti s tím na něj nechoďte, šňupne si brufen a může předvádět akrobacie jaký svět neviděl a vytřískat půlku Manily. Ano toto s etam opravdu děje, ale když to člověk všechno pomine je to celkem koukatelný film, bitky jsou dobře natočený. 50% ()

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Na Van Damma překvapivě výrazný, zajímaví a v podstatě v rámci možností i docela dobrý film, který disponuje poměrně poutavou zápletkou, která tedy není rozhodně nějak složitá, či vynalézavá, nicméně rozhodně ani na chvíli nenudí, má spád, a to hned od začátku, má zajímavý vývoj, s několika vážně nečekanými zvraty a opravdu působivý konec, kde slabší nátury, jako třeba já :-), mohou i slzičku uronit. Oni vůbec emoce fungují v rámci celého filmu opravdu působivě, což je v případě vandammovek fakt nečekaná a neobvyklá věc. A navíc se zde podařila tvůrcům navodit i slušná atmosféra a momenty napětí. Co se akční stránky Krvavého obchodu týče, souboje jsou též docela fajn, naštěstí tu tvůrci tolik nevyužívali kamerových veletočů a zběsilých střihů, takže v tomto ohledu to šlape, ovšem přestřelky byla opět jedna velká zrůdnost, bez špetky soudnosti, borci proti sobě stojí tři metry, vystřílí po sobě celý zásobník a ani jednou se netrefí, no děs, a to již v několikátém filmu za sebou, nechápu, proč to takhle trestuhodně špatně vůbec točí. Herecké obsazení pak také vůbec nevadí, Van Damme sice vypadá film od filmu hůř a hůř, ale to charisma v sobě má prostě pořád, a ostatní jsou tady spíš jen jako doplněk, ovšem tentokrát vůbec ne iritující. Pound of Flesh je sice zkrátka pořád jen těžkotonážní béčko, se vším všudy, ovšem tentokrát zábavně, svižně a poutavě natočené, a minimálně ve vandammově kariéře jde po mnoha, mnoha letech zas o sledovatelný a netrapně vyznívající filmový kousek. Prostě pěkný průměr. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (4)

  • I když se příběh filmu odehrává v Manile na Filipínách, natáčelo se jen v Číně a Kanadě. (Yardak)
  • V čase 00:36:25, keď Deacon (Jean-Claude Van Damme) po bitke nastupuje do malej dodávky k svojmu bratovi, je pri naštartovaní auta možné vidieť v čiernom okne kameru, mikrofón a člena štábu. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama