Reklama

Reklama

Utajený zločin

  • Česko V hledáčku střelce (viac)
Trailer

Bohatý obchodník a lovec John Madec si najme mladého ale skúseného poľovníckeho sprievodcu a stopára Bena, aby ho sprevádzal na loveckej výprave do ťažko dostupných skalnatých hôr v juhozápadnej časti Mohavskej púšte. Keď oslnený Madec naslepo vystrelí na pohyblivý terč vo vzdialených skalách, namiesto zveri zastrelí starého zlatokopa, ktorý sa v jaskyni skrýval pred slnkom. Ben trvá na tom, že prípad musia ohlásiť ako nehodu. Magnát Madec to vidí inak. Ak by sa prípad zverejnil, konkurencia by ho zničila, čo nemôže dopustiť. Zabitie starca sa musí utajiť. Ben s tým nesúhlasí a pokúsi sa privolať políciu. Madoc ho násilím donúti vyzliecť sa takmer donaha a vyženie do púšte. Na juhozápade mohavskej púšte na poludnie dosahuje teplota 55 stupňov Celsia. Na slnku a bez vody bežný človek do hodiny zomiera. A lovec Madoc len pozoruje, ako jeho mladý sprievodca - a jediný svedok jeho zločinu - bude na slnku púšte zomierať. Do najbližšieho mesta je 45 kilometrov. Keď mladý stopár nedokáže pred šialeným boháčom utiecť, musí s ním bojovať o život všetkými prostriedkami, ktoré mu skalnatá púšť ponúka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (8)

Trailer

Recenzie (98)

Pump 

všetky recenzie používateľa

Chrochtám blahem. Skvělý M.D. a zdatně sekundující Jeremy táhnou film za tak říkajíc jeden ocas. Casting naprosto perfektní a oba si v roli lebedí. Další role, vedlejší, monstr Mercedes Benz G63 AMG 6x6 v top max luxusní výbavě a krásná zbraň se kterou business man neumí, naštěstí, moc zacházet :-D Skvělý film! ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

"Môžem predsa len vidieť to povolenie na lov?" Už dlhšie som nevidel M. Douglasa, naposledy vo filme Liberace a predtým už ani neviem. Mám rád prírodu i filmy o prežití, preto som si od filmu veľa sľuboval. Trailer ma upútal a navnadil. Film zbytočne diváka nenaťahuje, malé úvodné zoznámenie s postavami a už sme na love počas ktorého spoznávame bližšie postavy bohatého lovca a jeho o dosť chudobnejšieho mladého sprievodcu. Po nešťastnej náhode počas lovu sa film rozbieha a začína boj o prežitie v rozpálenej púšti cez deň a chladnej v noci. Film má krásne exteriéry, jednoduchý príbeh, ale film totálne zhodil záver z kategórie najklišovitejší z klišovitých, jednoducho hrozný. I tak ale dávam slušné 3 hviezdy. S rozumnejším záverom by som to možno dvihol vyššie. 60%. ()

Reklama

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Začátek super, pak to ale začne mít sestupnou tendenci a jde spíš o laciný survivor s klaďasem a záporákem... Není to úplně špatné, ale silně tomu dochází dech. Určitě stojí za vidění krásná a vražedná Mohavská poušť a Mercedes G63... Ale mám stejný názor jako POMO, konec to zabije celkem lacinými nesmysly.. Ale jinak to není nijak nezajímavé, vizuálně je to kvalitní a docela originální...60% ()

majec4 

všetky recenzie používateľa

Micheal Douglas patri medzi mojich oblubencov a na tento film som narazil nahodne v TV, tak ako kedysi na The Game. Ihned som si to pretocil na zaciatok. Musim sa priznat, ze ten Mercedes som videl vo filme ihned ako vysla prva recenzia nan. Cakal som vsak, ze sa objavi v serii Transformers. Btw, nebol tam? Film sa mi celkom pacil, zapletka bola jednoducha, no nasledny dej bol v pohode. Suboj dvoch chlapov bol dost nerovny, ale ja som sa bavil. Scenerie boli krasne, dobre sa na to pozeralo. Zaver filmu mi prisiel dost beckovy, takze prvotne nadsenie vystriedalo mierne vytriezvenie. Ako zabava na nocny cas v TV mi to vsak stacilo. ()

David.Darco 

všetky recenzie používateľa

Tak neskutočne zlý film som už dlho nevidel. Nebolo to tak zlé na jednu hviezdu, no aj tak ju dám, za neskutočné sklamanie, že na túto sračku Douglas kývol. Je to jak zlý sen. Nelogické konanie postáv celý film a na konci ? Pre Boha to nebolo ani možné. Odpad si to nezaslúži ale keby si to mám pozrieť ešte raz tak ho zaručene dám, tak aby túto zlataninu už naša už tak sračkami preplnená televízia nedávala. ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v Novém Mexiku, konkrétně ve Farmingu a v rezervaci indiánského kmene Navajo u skalního úkazu Shiprock. (PanZahadnyCZ)

Reklama

Reklama