Reklama

Reklama

Lunetic: Máma

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Hudobný / Krátkometrážny
Česko, 1998, 3 min

Recenzie (10)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Lunetic je česká vokálno-hudobná skupina, takzvaný eurodance boys band, ktorá svoj najväčší úspech zaznamenala koncom deväťdesiatych rokov minulého storočia. Jedným z najznámejších ich hitov je pieseň "Máma", ktorá sa objavila ako v poradí tretia skladba na ich prvom, debutovom štúdiovom albume, ktorý nesie názov "Cik-cak". Album vyšiel v roku 1998 pod značkou vydavateľstva PolyGram. Ku songu "Máma" bol vyprodukovaný oficiálny videoklip, ktorý natočil skúsený klipový režisér David Beránek. Vymydlení, navoňaní, nastajlovaní, mladí, sladučkí hošani (Václav Jelínek, David Škrach, Aleš Lehký, Martin Kocián), oblečení celí v bielom v ňom srdcervúco vyznávajú lásku svojim matkám. Mokrý sen pre všetky disco puberťáčky. * ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Rozhodol som sa neodcudziť tento videoklip a jeho akože ´´hudobný´´ podmaz, skôr tých, čo na to naleteli. Ako málo stačí, aby dievčence ( a možno trochu jemnejší chlapci ) pri tomto opuse vylučovali pot(?). ()

L_O_U_S 

všetky recenzie používateľa

Dávám nakonec dvě hvězdy, i když bych asi mohl i ubrat. Máma od Luneticu je jednou z těch písniček, které jsem nenáviděl z hloubi duše. Bylo mi asi dvanáct, když Lunetici frčeli v Esu a na audiokazetách a holky ze třídy si místo svých příjmení psaly „Kociánová“ a „Jelínková“. Vyšumělo to a zmizelo to v propadlišti dějin. Na druhou stranu to tak nějak k devadesátkám patří. (1 295.) ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Nie že by to bola bomba, ale v tej dobe to bol hit. Je tu plno neandrtálcov, čo robia tzv. hudbu a nadrogovaní, či prechlastaní v klipoch jačia. Vypadajú ako keby ušli z blázninca. Miestni uživatelia tomu hádžu 5* a ani nevedia čo tam zjapú. Toto je aspoń o materi, ktorú by sme si mali vážiť. Dúfam, že aspoň väčšina má prečo. 28% nie je objektívne, ale niekto má potrebu v puberte sa prezentovať ako tvrďas a nazývať normálnych nenormálnymi a z nenormálnych robyť normálnych. ()

RomeroIsGod odpad!

všetky recenzie používateľa

Tenhle mor frčel, když jsem byl v sedmý třídě. Pak nám o deset let pozdějc Kocián dělal barmana v Tobacu. Ale ani to mu na * nestačí. ()

kalan26 odpad!

všetky recenzie používateľa

Vrchol umělecké dekance v českých zemích devadesátých let. Díky falši a nucenému přehrávání, které jde z chlapců cítit, tohle nemohlo dojmout ani jejich matky. Velké nic. ()

Bonty 

všetky recenzie používateľa

Zase jsem dal na chvilku přednost videoklipům. Ano, většina to má v nenávisti, ale já vzpomínám v dobrém. 3/5 --- (34%) --- ()

Reklama

Reklama