Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je tu ďalšie veľkolepé dobrodružstvo s obľúbenými LEGO postavičkami! Tentoraz sa ocitáme v meste Ninjago City, ktoré ohrozujú temné sily. Zachrániť ho môže iba mladý Loyd, alias Zelený nindža, spolu so svojimi kamarátmi, tajnými nindža bojovníkmi. Cez deň sú to obyčajní tínedžeri, ktorých otravuje škola, ale v noci sa menia na nindžov s neuveriteľnými schopnosťami a bojovými strojmi. Pod vedením múdreho Majsta Wu musia ochrániť Ninjago pred zlovestným Lordom Garmadonom, ktorý je, čistou náhodou, aj Loydov otec. Epický boj strojov proti strojom a otca proti synovi, bude skúškou tohto neúprosného, a zároveň nedisciplinovaného tímu novodobých nindžov. Musia sa naučiť krotiť vlastné ego a držať spolu, aby dokázali využiť svoju vnútornú silu Spinjitzu. (Continental film)

(viac)

Videá (18)

Trailer 3

Recenzie (81)

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Nádherná, výpravná animace sice ohromí kostičkovou LEGO stylizací (nebo naopak i přes ni?), ovšem scénář svůj stavebnicový základ využije jen asi ve dvou případech. Vypráví totiž klasickou parodickou historku na ninja/kung fu filmy, reklamně navázanou na Ninjago brand, se silným motivem (ne)vztahu otce padoucha a syna hrdiny. Jako hlášky padají ostošest a občas donutí k hlasitému zasmání, nicméně stejně to celé působí poněkud vyvařeně… a s ucamraným rodinným finále. ()

LuiCJ 

všetky recenzie používateľa

Ako fanúšik LEGO Ninjago série som bol dosť sklamaný. Niežeby som od tohto filmu čakal veľa, ale Ninjago je niečo úplne iné. Film odštartoval novú tématickú LEGO sériu a tak to nemá ani s pôvodnymi stavebnicami/seriálom skoro nič spoločné. Je to dosť veľký mínus. Aj napriek tomu, že sa tvorcovia ako-tak snažili zachovať pôvodný výzor a postavy nindžov, veľmi sa im to nepodarilo. Vo filme sú z výborných postáv (Kai, Jay, Cole, Zane, a Majster Wu) úplne iné postavy, ktoré sa odlišujú od ostatných. A trápna Nya bola už niekto úplne iný. Celý príbeh bol úplne iný. Film sa hrá na emocionálny film s neskutočne veľkou myšlienkou. Celé je to jedná veľká nepodarená paródia na Star Wars, v ktorej je Lloyd Luke Skywalker a Garmadon Darth Vader atď. A najhoršie na tom je, že to robia pre deti. Malé 6-7 ročné deti prídu do kina na "rozprávku", zasmejú sa na tých zopár vtipoch a odídu. A viac nič. Nepochopia to. LEGO Paródie na Star Wars mám rád, nie však v takomto prevedení. Napr. výborne sa vydaril televízny seriál Lego Star Wars: Droid Tales. Meowthra (veľká živá mačka) bola úplna hlúposť a úplne narúšala celý príbeh a dej. Všetko sa tu miešalo, moderná technológia, nindžovia, mačky.. Jeden veľký neoriginálny mix. Takže príbeh bol dosť odfláknútý a nepáčil sa mi. Čo sa týka technickej stránky, film je urobený veľmi dobre. Špičkové stop-motion s pridanou 3D animáciou tu pôsobilo celkom dobre až na to, že sa tu len "bezdôvodne" bojovalo a scény sa mihali jedna za druhou, a bolo to dosť chaotické. LEGO filmy neberiem vážne. Neexistuje vážny LEGO film. A tento rozhodne patrí medzi ne. Veľmi premarnený nápad. ()

Reklama

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Nebylo to špatné, ale seriál je daleko lepší. Tím, že seriál má už tolik sérií, tak tvůrci asi nevěděli, co za nový příběh vymyslet, a tak vymysleli tohle. Tedy ta hlavní kostra příběhu není zlá, ale je tam spousta scén, které bych úplně vynechal, resp. je nahradil daleko jinými a lepšími scénami. Každopádně minimálně děti to bude bavit. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Lego, Lego!!! Nemám skúsenosti s tým, že som sa bavil so stavebnicou, ale zase mám skúsenosti s tým, že mám prevetrané celovečeráky. Tento prídel je blbý spôsobom, ktorý pochopí len obdivovateľ, resp. fanda stavebníc. A vlastne nič iné ma nenapadá. Možno len to, že by sa mali vrátiť pôvodný tvorcovia. ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Šest nindžů vyzbrojených bojovými roboty musí odrazit další útok padoucha Garmadona, který chce město Ninjago ovládnout... V krátké hrané části filmu hraje Jackie Chan majitele obchodu se starými věcmi, který diváky do příběh Ninjago uvede. Jackie také namluvil postavu mistra Wu. Je docela škoda, že Michael Peña (FIRE NINJA) neměl více textu, protože toho moc nenamluvil. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (7)

  • Scén,a v níž Garmadon postupně vystřeluje ze svojí sopky členy své armády kvůli jejich špatným či nevhodným nápadům na dobytí Ninjaga, je odkazem na původní seriál Ninjago (od r. 2011), konkrétně na epizodu Pořádné potíže (2012), kde podobným způsobem a ze stejného důvodu Garmadon vyhazuje z jím ukradeného korábu Odměna osudu hadí lidi ze své hadí armády. (Marasuchus17)
  • Lloydovy v mobilu zní úvodní znělka z Ninjago (2011) animovaného seriálu. (LordArthas)
  • Tvorcovia si dali špeciálne záležať na bojových scénach, ktoré sú už tradične silnou stránkou Lego filmov. Ich choreografiu vytvoril Jackie Chan. (krasomama)

Súvisiace novinky

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (viac)

Lego filmy berou kina útokem

Lego filmy berou kina útokem

08.08.2014

Studio Warner Bros. včera oznámilo data premiér pro devět nových comicsových filmů a dvě „filmové události" (spekuluje se o tom, že jde o první dva díly potterovských Fantastických zvířat). A pauzu… (viac)

Reklama

Reklama