Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Premôže malý Alex pomocou dômyselných pascí štvoricu zločincov medzinárodného formátu? Medzinárodní priemyselní špióni chcú získať tajný raketový čip ukrytý v detskom autíčku, ktoré doputovalo k malému Alexovi. Zločinci ho rýchlo vypátrajú, ale netušia, že v malom chlapcovi majú silnejšieho a prefíkanejšieho protivníka... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (504)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Je to zbytočný film s kopu klišé a trápneho humoru, ale deti (ktoré nepoznajú klasiku) by ho mohli zhltnúť... A možo aj nie... ________Napokon som zvládol aj druhé pozretie a opantaný debilitou vianočnej produkcie dávam prckovi dve hviezdy... Ale vidieť škaredú Scarlett Johansson sa určite oplatí... ()

salahadin odpad!

všetky recenzie používateľa

Zajímavé...v žebříčku nejhorších filmů se objevují filmy s číslovkou 2 nebo 3. To snad hovoří za vše ne? V tomto případě je postup stejný...jednička je hit režírovaný dobrým režisérem, dvojku a trojku vezmou většinou nezkušení poloamatéři a totálně ji zmrší. Z prvotiny Raje Gosnella se stala skutečně ukázková mršina. ()

Reklama

Fiftis odpad!

všetky recenzie používateľa

Veľa Odpadov som neudelil. Tento diel, v poradí už tretí, sa v žiadnom prípade nemôže porovnávať s dielmi predošlými. Osobne mi je strašne ale strašne ľúto, že vôbec tento film vznikol a neskôr dokonca štvorka. Mizerné ale naozaj mizerné výkony všetkých hercov a opakované scény z predošlých dielov poukazujú na vysychajúcu studnicu nápadov, ktorá počas tretieho pokračovania vyschla úplne. Mne tu totiž vôbec nesadol hlavný predstaviteľ, nemám toho "herca" rád, je to ako mladý Justin Bieber a od tohto faktu sa už len odvíjal celý film. Hoci sa banda zlodejov so svojimi vychytanými lsťami snažia ako chcú, aj tak sa vraciam radšej k zlatému Culkinovi. ()

wosho odpad!

všetky recenzie používateľa

Dojení krávy, která je už dávno bez mléka, je v Hollwoodu hodně oblíbeným koníčkem zoufalých producentů. A toto je nádherným příkladem té činosti, která sama v závěru musela stát pár zničených kariér a milionů dolarů v prdeli. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, na svůj tisící komentář na čsfd jsem si měl asi nalézt lepší a hodnotnější film. Hold co na plat, život stojí v jistém smyslu za hovno, jako tato sračka, v jejímž stínu i ona sračka ztrácí svou sračkovitost:-) ()

PanFilmov 

všetky recenzie používateľa

Tak toto už nie je ono, vôbec nie také vtipné a ani náhodou originálne ako prvé dva diely SÁM DOMA s Macaulayom Culkinom. Síce sa tam nájde zopár vychytených scén ale to je všetko, výrobcovia úplne odbočili od pôvodneho "Sám Doma" :((( 2* som dal len preto lebo som veľký fanúšik predošlých dvoch filmov. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (8)

  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)
  • Jediný film zo série Sám doma, v ktorom nie sú spomenuté Vianoce. Pán Jernigan (Lenny von Dohlen) sa na začiatku zmieni, že je 8. januára, takže Vianoce už sú preč. (rador)
  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)

Reklama

Reklama