Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Premôže malý Alex pomocou dômyselných pascí štvoricu zločincov medzinárodného formátu? Medzinárodní priemyselní špióni chcú získať tajný raketový čip ukrytý v detskom autíčku, ktoré doputovalo k malému Alexovi. Zločinci ho rýchlo vypátrajú, ale netušia, že v malom chlapcovi majú silnejšieho a prefíkanejšieho protivníka... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (504)

Earl10 

všetky recenzie používateľa

Tvůrci byli natolik soudní, že když už pokračování tak s jinou rodinou, respektive hlavním hrdinou. Úvod se tváří jako hi-tech thrilller, každopádně se jedná o nejhorší pasáž filmu. To co definuje tuto sérii, tak ve filmu zůstává a dostává překvapivě mnoho prostoru. Tím mám na mysli závěrečnou bolestivou srandu plnou vcelku originálních pastí. Nutno však podotknout, že hlavní představitel by musel být přinejmenším genius, aby dokázal toto všechno vymyslet. Každopádně je zdatný elektrikář. Snímek je vesměs hrozná hovadina dělající svým předchůdcům ostudu, ovšem díky závěrečné půlhodince se jedná i tak o snesitelnou záležitost. [40%] ()

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Nenahraditelný Macaulay Culkin je touhle dobou v léčebně pro drogově závislé a producenti se ho rozhodli nahradit úplně neznámým a netalentovaným hercem. V podstatě jsem rád, že se to nepovedlo a že brzo Tv Nova dojdou povolené opakování prvních dvou dílů na každý Štědrý večer za posledních 10 let. Také jsem rád, že série Sám doma skončila a tento opravdu tragický film ji nadobro pohrřbil opravdu hluboko. ()

Reklama

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[5/10] Nič moc, priemerný rodinný film, snaží sa byť vtipný, príliš mu to nejde, až na niektoré momentky a scény ktoré sa vydarili. Z hercov zaujme len Olek Krupa. Inak málo zaujímavý herci, ale aj tak ma väčšina svojím prístupom bavili. Nedá sa to porovnávať s klasikou Sám doma, toto je slabšie, ale na pár pozretí je to bezproblémová zábava. ()

zipper111 odpad!

všetky recenzie používateľa

Sám doma jsem jako malej měl fakt rád, pak jsem to viděl asi 1000x (to jsem ještě měl televizi, koukal občas na televizi H@vna a tam to dávali ještě častějc než Mrazíka...hergot já byl vůl) a už mě to tak nebere. No a pak si nějakej vocas řekl, že z toho vytříská ještě víc a natočil trojku, což je ultimátní sra... novácká záležitost :) Vřele nedoporučuji... ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Tak ako, ja nemam rad Culkina, to je velmi diplomaticky povedane, v skutocnosti ho neznasam- nevie hrat. Rozjel ale uspesnu seriu, ktora mala az 5 pokracovani. A trojka je hodne, hodne nepravom podceneny film. Jaxom si zistoval, tocilo sa to v Chicagu, chyba tu Pesci a Stern, no a aj klasicka MacCallisterova rodina /John Heard, Catherine O´Hara.../, ale stale ako slaby podpriemer to obstoji. Mnoho ludi tu vo velkom odpaduje, mne sa nezda zeby to bolo az tak spatne - ostatne casti uz boli spatne, to jo. Takze ci s Kalkinom ci bez, obcas na Vianoce sa to pozriet da - scena ked sa chlap vyvalal v mokrom kasovitom snehu premiesanom s vodou sa mi vidi doteraz. Druha scena ktora sa mividi je ked zlodejovi pricvakla prsty pasca na mysi  : 35 % ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (8)

  • Jediný film zo série Sám doma, v ktorom nie sú spomenuté Vianoce. Pán Jernigan (Lenny von Dohlen) sa na začiatku zmieni, že je 8. januára, takže Vianoce už sú preč. (rador)

Reklama

Reklama