Reklama

Reklama

Nebezpečný cudzinec

  • USA Curve
Trailer

Cestou na prípravu vlastnej svadby sa Mallory (Julianne Houghová) pokazí auto v opustenom kaňone. Našťastie je nablízku stopár Christian (Teddy Sears), ktorý jej  opraví motor a ona môže pokračovať v ceste. Za odmenu ho odvezie, čo sa však ukáže ako veľká chyba, pretože za priateľskou fasádou a ústretovým správaním pomocníka sa skrýva sériový vrah. A ten jej už čoskori odhalí svoju pravú tvár. Aby unikla hroziacej smrti a zbavila sa cestujúceho, Mallory spôsobí nehodu a auto sa prevráti. Plán jej však nevyjde - zatiaľ čo vrah sa dostal von z vraku celkom zdravý, ona leží zranená v aute a nemôže sa pohnúť. Musí čo najrýchlejšie vymyslieť niečo nové, pretože psychopat chce svoj čin dokončiť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (68)

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Celý film som rozmýšľal, kde sa jej tá noha a do čoho vlastne zasekla...a ako?? Vrah mi pripadal totálne od veci...tak buď ju chcem klofnúť, alebo nie. Tie jeho návštevy mi nedávali vôbec zmysel...alebo to bol milý psychoš?? Pomalé tempo, nič výnimočné sa tu neudeje, záver bez prekvapenia takže mierny podpriemer. ()

sir-dave 

všetky recenzie používateľa

Lepší hrdinku si myslím vybrat nemohli :) Překvapivě to dobře i zahrála. Tyhle survivor thrillery mám rád. Vše zmáčknuté skoro do jednoho auta a pustější krajiny. Napětí si to udržovalo konstantně až možná na lehce dlouhý úsek v autě. Utíká to rychle, žádné přepálené scény, dalo by se i uvěřit být to inspirováno životem. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Nezáživné béčko prekvapivo z produkcie Jaume Colleta-Serru a ešte prekvapujúcejšie od režiséra fenomenálneho Sveta podľa Prota a mrazivého hoodoo (nie woodoo!) Kľúča, čomu teda osobne faktže vôbec nerozumiem, ako sa dá takto hlboko klesnúť. Matný magor, už hlasovým prejavom protivná ženská obeť, jedno blbé auto na dne priekopy a do toho... čo vlastne? Nuž, ani nič. Biedne stopové prvky napätia, takmer žiadna atmosféra, útrpne očakávané zvraty, klišé dialógy. Z letargie ma vyrušila snáď len krysa, dialóg o prvej sexuálnej skúsenosti a ešte pár drobností. Ďalší dôkaz toho, že filmy s minimom hercov a odohrávajúce sa na pár metroch štvorcových (napr. Pochovaný zaživa) sú na jednej strane zaujímavými experimentami... ale v konečnom efekte nudnými filmami (česť výnimkám - Boyleových 127 hodín). ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Tak nějak dostanete to, co očekáváte, ale bohužel nic navíc. Ženská uvěří chlápkovi, který je milý a sveze ho. On se ukáže jako magor, a tak ona strhne řízení. To vede k tomu, že se ona v autě zasekne s vidinou, že si odřízne nohu. Jenže ono je to ve skutečnosti nakonec docela nudné a strašně předvídatelné, což je velká škoda. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Iain Softley po K-Pax a Kľúči nevyužil možnosť stať sa dlhodobo renomovaným režisérom, avšak jeho zručnosti, predovšetkým zo Skeleton Key, sú patrné aj v tejto jednohubke. Ako thriller funguje Curve skutočne skvele, len je škoda, že film neprináša nič nové a polemika nad osudom (jedno rozhodnutie v sekunde vám môže zmeniť život, ale aj vášmu protivníkovi) je "len" myšlienková rovina a nie obohatenie žánru. No a možno ide o najobľúbenejší film Pera Gessleho. 70% ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • Film se připravoval už v roce 2007 a hlavní roli měla tehdy ztvárnit Eva Mendes. (Spidey3)

Reklama

Reklama