Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Noc v New Yorku (viac)
Trailer

Mladej žene Brook Dalton (Alice Eve) ujde vlak do Bostonu a naviac je okradnutá. Náhodou však stretne pouličného muzikanta Nicka Vaughana (Chris Evans), ktorý strávi noc tým, že sa jej snaží pomôcť dostať sa do Bostonu skôr ako dorazí jej manžel. (Continental film)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (227)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Od filmov Zacha Braffa som nevidel úprimnejší a krajší film. Linklater je trochu art. Before we go je viac Indie. Ale bez tých hlúpych pózerských postavičiek. Príbeh lacný ako nejaké víno kúpené v Lídli na spríjemnenie večera. Ale herecké výkony Evansa aj Eve to povyšujú na dokonalý večer s priateľmi. Čo na tom, že víno je lacné. Spoločnosť sa ráta. Počas príbehu nastávajú drobné reminiscencie môjho vlastného života a mojich vlastných rozhodnutí. Kedy nie je od veci byť prehnane romantický alebo len tak chytať príležitosti za pačesy a nechávať sa unášať momentom. Konverzačka, ktorá nerozoberá filozofiu, ale sonduje dve duše našich blízkych priateľov, alebo dokonca nás samých. Ľudský príbeh je celkom rarita. Scenár je ťažko napísať tak odžitý, aby tvorcu postavil na určitý piedestál a prinútil ho tak umne narábať s jemnocitlivými emóciami. Ak plytkosť a pátos dostanú plášť zvláštnej aury a predurčujú naše zmýšľanie k túžbe zažitia niečoho rovnako príjemného a jednoduchého, tak viete, že ste si vybrali správny film a film si zase vybral správneho diváka. Ako debut viac než dokonalé. Niečo čo zarezonovalo tak silno, až som tomu sám príjemne prekvapený. ()

Tommy987 

všetky recenzie používateľa

Chris Evans si pozrel Linklaterovu "Before Trilogy" a povedal si, že veď to je easy - dve postavy, jedno mesto, jeden večer a 90 minút dialógov. To dokáže aj on. Nedokázal. Postavy síce sú, ale sú nudné, nesympatické, chýba im charakter a nefunguje medzi nimi žiadna chémia. 90 minút dialógov tu je, ale kým tie Linklaterove sú chytré, živé a prirodzené, tie Evansove šuštia papierom a sú dosť banálne. Nočný indie New York je fajn, ale to je tak všetko. ()

Reklama

campix 

všetky recenzie používateľa

Tady se mohlo jednat o velice zajímavou nezávislou indie romantiku. Chris Evans si Before we go zrežíroval i si v něm sám zahrál, jenže do nějakého zajímavějšího počinu má tento film hodně daleko. Bohužel se to dalo zrealizovat určitě jinak a zajímavěji. Takhle tu máme klasiku, dva lehce ztracení mladí lidé spojí svoje osudy a nakonec se v nich probudí vzájemné city při putování nočním New Yorkem. Zároveň přitom zažívají různé trampoty. "Zív". Stopáž není nijak přemrštěná, ale stejně Vás dokáže unudit k smrti. Už si ani nevzpomenu na film u kterého bych se modlil, aby skončil. ()

Tosi 

všetky recenzie používateľa

Chris Evans si jako režijní prvotinu vybral malý intimní film, jednoduše romantiku bez efektů. Jenže to jediné kouzlo je tam on sám, džentlmenský Nick, který se snaží zachránit jednu ženu od hrozné noci. Chatrný a nepřirozený scénář mě zaujal nejvíc tím, že měl-li to být film o závodu s časem, tak ta jejich pohodová noční procházka s uvolněným vyprávěním, jaksi postrádala jakoukoliv naléhavost. Raději si Chrise zapamatuji z "Puncture". ()

VasaX 

všetky recenzie používateľa

Režisér a hlavní role nebývají zrovna skvělé kombo. V případě Evanse to vyšlo tak nějako nula:nula. Špatné to není, ale ani fascinujícího výkonu se nedočkáme. Hlavní problém jsem měl s chemií mezi hlavními postavami. Prostě mi "neštymovala". A vzhledem k tomu, že o ní je celý film, tak se jinak zajímavý příběh v mém oku poněkud dřel a šel trochu na sílu a o to neuvěřitelnější pouto v putování ústřední dvojice bylo. Spíše je držela vyšší moc (režisér), než nějaká uvěřitelná dynamika. Což je škoda, nápad je to dobrý, příběh je to dobrý ale takto to vyzní trochu do prázdna. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (7)

  • Brooke (Alice Eve) do Ameriky prišla z Londýna. Herečka Alice Eve sa v Londýne skutočne narodila. (toi-toi)
  • Brooke (Alice Eve) sa Nickovi (Chris Evans) predstaví menom Carrie. Odôvodní mu to tým, že meno si vymyslela podľa postavy Carrie Bradshaw zo seriálu Sex v meste (od r. 1998). Alice Eve si zahrala vo filmovom pokračovaní seriálu Sex v meste 2 (2010). (toi-toi)

Reklama

Reklama