Reklama

Reklama

Čo ja viem

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2014, 80 min

Réžia:

Tomáš Eibner

Účinkujú:

Marcel Merčiak (moderátor), Adela Vinczeová, Martin Nikodým, Dano Dangl, Zuzana Smatanová, Ady Hajdu, Ján Kuric, Marián Miezga, Lukáš Latinák (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Zábavno-súťažná šou aká na Slovensku ešte nebola. V štúdiu sa proti sebe postavia tri známe osobnosti Slovenska a 200 vysokoškolákov. Ich úlohou je odpovedať na nečakané a vtipné otázky a tým sa prebojovať do finále, v ktorom môžu získať zaujímavú finančnú výhru. Tá však nakoniec môže skončiť v rukách niekoho iného... Jedinečné je, že súčasne, v reálnom čase, majú možnosť na rovnaké otázky odpovedať vďaka špeciálnej aplikácii pre smartfóny a tablety aj diváci pri televízoroch. Konečne si môže aj divák vyskúšať, aké je to súťažiť v televíznej súťaži, a odpovedať takmer za rovnakých podmienok ako súťažiaci v štúdiu. Za svoju hru môžu získať zaujímavú cenu. (STV)

(viac)

Recenzie (50)

claudel 

všetky recenzie používateľa

Vyloženě mám rád vědomostní soutěže a jelikož se mi zdá, že po Milionáři a Riskuj zůstala docela výrazná mezera v TV, Čo ja viem jsem přijal nadšeně. Líbí se mi koncept slavné osobnosti versus studenti a následně společně směrem k dosažení částky pro dobročinné účely. Sportovní moderátor Merčiak je velmi kultivovaný a svoji práci zvládá na výbornou. Pět hvězdiček je možná trošku moc, ale chtěl jsem zdůraznit svoji podporu této vědomostní soutěži v době, kdy jsme zaplaveni všelijakými pořady, které lze drze a směle označit za sračky. ()

iceworld 

všetky recenzie používateľa

Niektoré otázky až primitívne ľahké a pri tých ťažších Vám zase napovedia odveci možnosti čiže vôbec to nie je "challenging" a celé mi to prišlo trošku silené. Plus Marcel Merčiak je skvelí športový komentátor ale pozícia moderátora mu až tak nesedí. Nápad je to však každopádne zaujímavý a STV asi musela vykázať činnosť. ()

Reklama

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Vo vedomostných súťažiach som celkom dobre zorientovaný a Čo ja viem považujem za závan čerstvého vzduchu do nich. Pôvodný formát, týždenná frekvencia, audiovizuálne ukážky, dvojstovka študentov a mobilná aplikácia, výtvarné riešenie štúdia a charitatívne určenie výhry sú prednosťami súťaže. Najväčšou je Marcel Merčiak, ktorý drží opraty súťaže aj v prípadoch, že sa ako hostia dostanú do súťaže takí neprispôsobiví exoti, akými boli Ďuro Mokrý a Sáva Popovič alebo egocentrická Iveta Malachovská. Otázky sú primerane rôznorodé a tak nehrozí, že väčšina z nich bude príliš ľahkých alebo naopak takých, pri ktorých sú súťažiaci odkázaní iba na tipovanie. ()

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku som sa obával Marcela Merčiaka ako moderátora - čo si budeme hovoriť, občas mu to ujelo - ale moje obavy boli rozptýlené. Podľa môjho názoru kvalitných vedomostných súťaží nie je nikdy dosť a RTVS vsadila na interaktívnu súťaž so zaujímavými hosťami a spontánnym moderátorom namiesto šou Milujeme Slovensko - a podľa mňa urobila dobre. Divák sa zabaví, poučí, videá z Internetu niekedy riadna sranda, inokedy trapas a aspoň si môže checknúť, že taká Z. Smatanová alebo M.Forgáč majú skutočný rozhľad. Mimo, druhý menovaný si zo šou urobil trhací kalendár, nahodil vysoký rekord a vyšiel z toho ako človek so všeobecným rozhľadom, ktorého len tak niečo nenachytá. ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Vedomostná súťaž, kde je tak veľké množstvo otázok, že protagonistom neostáva (chválabohu) žiaden čas na šaškovanie. Dlho som o tom ani len netušil, keďže v minulosti mi s tými našimi reláciami došla trpezlivosť. Takže za mňa určite môže byť. A je aj celkom zaujímavé tu "trochu inak" spoznať naše celebrity. 59%. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama