Reklama

Reklama

Čo ja viem

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2014, 80 min

Réžia:

Tomáš Eibner

Účinkujú:

Marcel Merčiak (moderátor), Adela Vinczeová, Martin Nikodým, Dano Dangl, Zuzana Smatanová, Ady Hajdu, Ján Kuric, Marián Miezga, Lukáš Latinák (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Zábavno-súťažná šou aká na Slovensku ešte nebola. V štúdiu sa proti sebe postavia tri známe osobnosti Slovenska a 200 vysokoškolákov. Ich úlohou je odpovedať na nečakané a vtipné otázky a tým sa prebojovať do finále, v ktorom môžu získať zaujímavú finančnú výhru. Tá však nakoniec môže skončiť v rukách niekoho iného... Jedinečné je, že súčasne, v reálnom čase, majú možnosť na rovnaké otázky odpovedať vďaka špeciálnej aplikácii pre smartfóny a tablety aj diváci pri televízoroch. Konečne si môže aj divák vyskúšať, aké je to súťažiť v televíznej súťaži, a odpovedať takmer za rovnakých podmienok ako súťažiaci v štúdiu. Za svoju hru môžu získať zaujímavú cenu. (STV)

(viac)

Recenzie (50)

corona 

všetky recenzie používateľa

Tie štyri *** sú možno trocha nadhodnotené ale konečne niečo pôvodné (aj keď neviem, možno je to prevzatý formát), kde sa pri sledovaní necítim trápne. Som vďačná RTVS, že do úlohy moderátora obsadila Merčiaka a nie nejakú vyhorenú, všetkými televíziami prevetranú, moderátorskú, samozvanú "celebritu". ()

JK77 

všetky recenzie používateľa

je to prevzaty format, ale je to dobre spravene. V kombinacii s mobilnou aplikaciou to ma este vacsie grady a citil som sa ako keby som bol v studiu aj ja!!!! Uz len nepozyvat do studia nase hviezdy, ktore su vsade 1000x. Relacia by mohla pozyvat aj menej zname osobnosti aj z ineho ako hudobno hereckeho prostredia, napr. vedci, lekari, ucitelia, profesori, proste nejake vedecke spicky.. Nech sa dozvieme co vsetko na Slovensku mame, tato relacia nakolko je postavena na vedomostiach je preto odst skvela!!!! ()

Reklama

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku som sa obával Marcela Merčiaka ako moderátora - čo si budeme hovoriť, občas mu to ujelo - ale moje obavy boli rozptýlené. Podľa môjho názoru kvalitných vedomostných súťaží nie je nikdy dosť a RTVS vsadila na interaktívnu súťaž so zaujímavými hosťami a spontánnym moderátorom namiesto šou Milujeme Slovensko - a podľa mňa urobila dobre. Divák sa zabaví, poučí, videá z Internetu niekedy riadna sranda, inokedy trapas a aspoň si môže checknúť, že taká Z. Smatanová alebo M.Forgáč majú skutočný rozhľad. Mimo, druhý menovaný si zo šou urobil trhací kalendár, nahodil vysoký rekord a vyšiel z toho ako človek so všeobecným rozhľadom, ktorého len tak niečo nenachytá. ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Vedomostná súťaž, kde je tak veľké množstvo otázok, že protagonistom neostáva (chválabohu) žiaden čas na šaškovanie. Dlho som o tom ani len netušil, keďže v minulosti mi s tými našimi reláciami došla trpezlivosť. Takže za mňa určite môže byť. A je aj celkom zaujímavé tu "trochu inak" spoznať naše celebrity. 59%. ()

Caszidy 

všetky recenzie používateľa

Po strašně, strašně, ale strašně dlouhé době TV soutěžní pořad, který mne zaujal. Možná to bylo i štěstím na zajímavé a vtipné hosty (Čeky, Celeste Buckingham a Šaky) v konkrétním díle, na který jsem natrefil, ale opravdu mě to zaujalo a udrželo pozornost u TV (a to se stává zřídkakdy při náhodném zapnutí). Moderátor by mohl být trochu výraznější, na druhou stranu mě ale ani nějak neotravoval. Koncept soutěže rozhodně na jedničku. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama