Reklama

Reklama

Čo ja viem

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2014, 80 min

Réžia:

Tomáš Eibner

Účinkujú:

Marcel Merčiak (moderátor), Adela Vinczeová, Martin Nikodým, Dano Dangl, Zuzana Smatanová, Ady Hajdu, Ján Kuric, Marián Miezga, Lukáš Latinák (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Zábavno-súťažná šou aká na Slovensku ešte nebola. V štúdiu sa proti sebe postavia tri známe osobnosti Slovenska a 200 vysokoškolákov. Ich úlohou je odpovedať na nečakané a vtipné otázky a tým sa prebojovať do finále, v ktorom môžu získať zaujímavú finančnú výhru. Tá však nakoniec môže skončiť v rukách niekoho iného... Jedinečné je, že súčasne, v reálnom čase, majú možnosť na rovnaké otázky odpovedať vďaka špeciálnej aplikácii pre smartfóny a tablety aj diváci pri televízoroch. Konečne si môže aj divák vyskúšať, aké je to súťažiť v televíznej súťaži, a odpovedať takmer za rovnakých podmienok ako súťažiaci v štúdiu. Za svoju hru môžu získať zaujímavú cenu. (STV)

(viac)

Recenzie (50)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

No "Čo ja viem"? Neviem na ktorú stranu sa pridať. Pochváliť alebo vulgárne skritizovať? Vedomostná súťažná show vysielaná na prvom programe slovenskej verejnoprávnej televízie sa mi ťažko hodnotí. Nemyslím, že je to úplne špatné, ale ani nie som si istý či si to zaslúží byť v kvalitných červených percentuálnych čísla. Nevadí mi to, ale ani ma to nijak zvlášť nezaujíma. Takže fakt neviem či to hodiť do odpadu alebo prispieť svojim kladným hodnotením ku glorifikácii tohto titulu. Štyri, dve, tri hviezdičky? Čo ja viem? Dám dve. ** ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý koncept interaktívnej show, plnej zaujímavostí, príjemných hostí, plusom je zameranie na dobrú vec a nielen na spropagovanie zúfalých protagonistov. Navyše to má pod palcom STV-éčka, takže je to bez nekonečných reklám, kvôli ktorým pozerám na kanáloch komerčných televízií len šport a počasie. 80%. ()

Reklama

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Vo vedomostných súťažiach som celkom dobre zorientovaný a Čo ja viem považujem za závan čerstvého vzduchu do nich. Pôvodný formát, týždenná frekvencia, audiovizuálne ukážky, dvojstovka študentov a mobilná aplikácia, výtvarné riešenie štúdia a charitatívne určenie výhry sú prednosťami súťaže. Najväčšou je Marcel Merčiak, ktorý drží opraty súťaže aj v prípadoch, že sa ako hostia dostanú do súťaže takí neprispôsobiví exoti, akými boli Ďuro Mokrý a Sáva Popovič alebo egocentrická Iveta Malachovská. Otázky sú primerane rôznorodé a tak nehrozí, že väčšina z nich bude príliš ľahkých alebo naopak takých, pri ktorých sú súťažiaci odkázaní iba na tipovanie. ()

corona 

všetky recenzie používateľa

Tie štyri *** sú možno trocha nadhodnotené ale konečne niečo pôvodné (aj keď neviem, možno je to prevzatý formát), kde sa pri sledovaní necítim trápne. Som vďačná RTVS, že do úlohy moderátora obsadila Merčiaka a nie nejakú vyhorenú, všetkými televíziami prevetranú, moderátorskú, samozvanú "celebritu". ()

Caszidy 

všetky recenzie používateľa

Po strašně, strašně, ale strašně dlouhé době TV soutěžní pořad, který mne zaujal. Možná to bylo i štěstím na zajímavé a vtipné hosty (Čeky, Celeste Buckingham a Šaky) v konkrétním díle, na který jsem natrefil, ale opravdu mě to zaujalo a udrželo pozornost u TV (a to se stává zřídkakdy při náhodném zapnutí). Moderátor by mohl být trochu výraznější, na druhou stranu mě ale ani nějak neotravoval. Koncept soutěže rozhodně na jedničku. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama