Reklama

Reklama

Osobnosť televíznej obrazovky 2013

(relácia)
  • Slovensko OTO 14.ročník
všetky plagáty
Publicistický
Slovensko, 2014, 150 min

Obsahy(1)

Priamy prenos vyhlásenia výsledkov ankety o najpopulárnejšiu Osobnosť televíznej obrazovky za rok 2013. Moderujú Adela Banášová a Matej "Sajfa" Cifra. (STV)

Recenzie (7)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Za snahu a za to, že sa nezabúda na staršie skutočné hviezdy, aj keď sa na tých socialistických v podstate priživujú, lebo realita je úbohá. Kategórie týkajúce sa hudby, či programov sú úbohé už roky, u protagonistov čo sa týka herectva zas nie je veľmi kde a koho vyberať. Scénky boli plné trápností, vlastne samé o sebe boli mnohé trápne. Matej Cifra bol najzábavnejší zo všetkých, no záver bol pokazený kvôli zlému načasovaniu a bolo jasné, že Lelkeš vedel čo sa deje. Merčiak mi tiež už pripadá mimo reality, lebo sa nevie s tými rečami kontrolovať a potom to je otravné. Celé je to opäť hrané na spôsob z USA. Tieto hlúposti odtrhnuté od reality budú zrejme ešte nejakú tú chvíľu pokračovať, dúfajme však že nie, aj keď je jasné, že tá tazvaná smotánka je rada, že môže absolvovávať takéto eskapády, inak by tieto výstrelky ignorovala a síce tam možno niektorí chodia preto, lebo im ľudia prejavili dôveru, no tým to svojim spôsobom udržujú. Nechýbal ani Krym, ani reagovanie na americké výmysly, stále je to o tom istom, stále je to úbohé, možno aj nasilu, v tomto systéme to nemá iskru, je to drahé a ľudí to postupne prestáva baviť napriek tomu, že toho v televízii nemajú veľa na výber. Píšem tak ako to cítim, mozog vymytý ešte nemám, no som rád, že mnohí sú úprimní a že svoj úžas z týchto galavečerov dávajú najavo, pretože je to práve ich spokojnosť s týmto stavom a ich nepriama podpora, ktorá to takto udržuje, pred pár rokmi by sa tu ešte mnohí hrali na to, aké je to hrozné, dnes už to dokážu aj obhajovať, beriem to ako posun vpred k pravde a uvedomelosti, ktorá možno raz nastane. Tragikomédia v realite, hotové divadlo. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Opäť skvelé nenáročné divadlo, ktoré pobavilo hlavne vďaka skvelým moderátorom, vtipnými dokrútkami a pánovi Polákovi. Myslím, že tvorcovia sa za svoj projekt nemusia hanbiť. Komu takáto zábavná relácia nevonia alebo si myslí, že on je niečo viac, tak nech ju nesleduje. Relácia splnila účel, za ktorým bola vyhotovená a to sa počíta v prvom rade. ()

agassi68 

všetky recenzie používateľa

Tieto ankety už roky nesledujem z dôvodu, že mi je pri sledovaní trápne. Tento rok je výnimka, až na ten Lelkešovský záver. Bravo Adela a Sajfa! ()

tinedzer 

všetky recenzie používateľa

http://medialne.blog.etrend.sk/bbs/bohumilov-zapisnik-live-oto-2013.html taká škoda toho Lelkesa, mohlo byt 5... Speváčka: Celeste Buckingham- Moderátor/ka tv spravodajstva: Lucia Barmošová- Moderátor/ka TV športu: Peter Varinský- Komentátor/ka TV športu: Marcel Merčiak- Seriál roka: Búrlivé víno- Redaktor/ka TV spravodajstva: Jozef Kubány- Osobnosť TV publicistiky: Patrik Herman- Spevák: Miroslav Žbirka- Moderátor/ka zábavných programov: Andrej Bičan- Zábavný program: Milujem Slovensko- Program (event) roka: Srdce pre deti- Hudobná skupina: Fragile- Herecký TV objav roka: Marcel Chlpík- Cena časopisu Život: Pavol Barabáš- Sieň slávy: Juraj Kukura- Herečka roka: Helena Krajčiová- Herec roka: Lukáš Latinák- Absolútny OTO: Marcel Merčiak ()

Reklama

Reklama