Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slávnostný galaprogram pri príležitosti vyhlásenia výsledkov 11.výročia diváckej ankety o najpopulárnejšiu Osobnosť televíznej obrazovky za rok 2010 - OTO.  Anketa Osobnosť televíznej obrazovky (OTO) je divácka anketa, v ktorej diváci raz ročne hlasujú o svojich najobľúbenejších televíznych osobnostiach a programoch. Organizátorom a držiteľom licencie ankety OTO je agentúra APA. Vyhlasovateľom a hlavným mediálnym partnerom je vydavateľstvo Život. Vysielateľom slávnostného galavečera, na ktorom sú vyhlasované výsledky ankety OTO je Slovenská televízia.
V diváckej ankete OTO 2010 sa hlasuje v týchto kategóriách:  Osobnosť TV spravodajstva
Osobnosť TV športu
Osobnosť TV publicistiky
Moderátor/-ka zábavných programov
Speváčka
Spevák
Herečka
Herec
Komediálny seriál roka
Dramatický seriál roka
Zábavný program
Program roka (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Odovzdávanie podobných cien ľudia hodnotia dvojako. Sú nadšení, alebo sú zhrození. Ja som v tomto prípade nadšený, čo sa dá akože vyčítať na odovzdávaní OTA? Jedine tak moderátori, ale tí mi vôbec nevadili. Takže nevidím problém dať ****. A ceny boli pomerne objektívne :). ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tieto ankety sa v posledných rokoch podobali ako vajce vajcu a aj keď sa občas človek zasmial, bolo to preto, lebo sa na to pripravoval. Neobjektívne, s vymedzenými ľuďmi, programami a televíziami, proste zavŕšenie manipulácie a cenzúry z celého roka, bola to hlúposť. ()

Reklama

Martin_W 

všetky recenzie používateľa

Minulý ročník jsem tak nějak pochytil na pár minut, takže porovnávat kvalitou by byla asi blbost.. Celý pořad měl nějakou tu kvalitu (Kdyby se vysílal na Markíze tak by to asi dopadlo jinak) a snesitelnou stopáž (Skončil o půlhodiny dříve). Z kategorií potěšili Profesionali (Serial Roka), Lukáš Latinák (Absolutný Oto) a Pořad Roku (Česko Slovensko má talent). Hezky strávené 2 a půl hodiny. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama