Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Priamy prenos slávnostného galavečera zo Slovenského národného divadla v Bratislave s vyhlásením výsledkov 19.ročníka diváckej ankety o najpopulárnejšie osobnosti a programy televíznej obrazovky za rok 2018. (RTVS)

Recenzie (10)

Jordan odpad!

všetky recenzie používateľa

OTO = Opulentná Trápna Okázalosť Vrchol televízneho nevkusu alebo tiež "Welcome back in 1984" Bleju, dámy a pánové, já bleju... ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Som rád, že program ostáva pri silnej dávke humoru, dokonca s ním experimentujú. Hudák ako moderátor dobre bavil, živá hudba so slovenskými pesničkami excelentná a páčili sa mi aj dokrútky či niektoré originálne vyhlasovania nominantov (Heriban bol super). Niečo išlo aj do trápna (čítačky, nacvičené dialógy vyhlasovateľov, zinscenovaný výpadok prúdu, tradične Sajfa), ale väčšinou bola z tých 3,5 hodín príjemná zábava. A o to v prvom rade ide. ()

petisek 

všetky recenzie používateľa

Program by s trochu súdnosti jeho tvorcov mohol byť fajn, ale neustráženie si stopáže, priveľa fórov, ktoré išli do prázdna a opakujúce sa trápne momenty ho pochovali. Hviezda navyše za Michala Hudáka. ()

dasl 

všetky recenzie používateľa

Nemám rád Hudáka ale príjemne prekvapil Hrám Hrám Hrám bolo úžasné . Dokrútky v predchádzajúcich častiach boli o niečo zábavnejšie no je to podľa mňa lepší program ako silvester. (a veľké mínus za pepikov kurva to už sa slovenská produkcia bez nich už nevie ani vysrať) ()

Natlia odpad!

všetky recenzie používateľa

Minulý rok bol dobrý už som sa tešil že na slovensku je niečo dobré ale toto je strašne zlé. Zmena moderátora určite neprospela. ()

Reklama

Reklama