Reklama

Reklama

Green Day - Walking Contradiction

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný / Komédia
USA, 1996, 3 min

Obsahy(1)

Pieseň Walking Contradiction je poslednou, záverečnou skladbou na štvrtom oficiálnom štúdiovom albume kalifornskej neo-punkovej hudobnej skupiny Green Day. Album s názvom "Insomniac" vyšiel na jeseň roku 1995 pod hlavičkou Reprise Records. Ku skladbe Walking Contradiction bol vyprodukovaný profesionálne spracovaný videoklip, ktorému nechýba nápaditosť a vtip. Nakrútil ho Roman Coppola, syn fenomenálneho amerického režiséra Francisa Forda Coppolu. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (5)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Fiktívne (?) americké malomesto ako z knižky. A teraz si predstavte, že tam začne vyvádzať kapela Green Day. Lietajúce policajné auto vzduchom, je už zrejme americkou klasikou. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Tato destruktivní procházka po ulicích mě hrozně baví. Nejde totiž o cílené zničení města, ale o vtipnou ukázku toho, co by mohla dokázat trocha nepozornosti namixovaná se špetkou náhody. Stačí jen něco zahodit, o něco se opřít nebo něco zmáčknout a je o zábavu postaráno. A nechtění iniciátoři akce se v tom chaosu pohybují tak nevzrušeně, že mi to vždy zvedne náladu na maximální obrátky. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Walking Contradiction" je poslednou, záverečnou skladbou na štvrtom oficiálnom štúdiovom albume kalifornskej neo-punkovej hudobnej skupiny Green Day. Album sa volá "Insomniac" a vyšiel na jeseň roku 1995 pod hlavičkou Reprise Records (ktorá je vlastnená a riadená spoločnosťou Warner Bros. Records). To zaručilo natočenie vysoko rozpočtového, kvalitného, profesionálne spracovaného videoklipu, ktorému nechýba ani nápaditosť a vtip. Dobre odvedená práca. Klip natočil Roman Coppola, syn fenomenálneho amerického režiséra Francisa Forda Coppolu. **** ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Železná pěst na autě se podobá té ve videu od Green Day k písni ''Holiday''. (GreatestFan)

Reklama

Reklama