Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hovorí sa: "Nedráždi hada bosou nohou". John Wick (Keanu Reeves) je zabijak na odpočinku, presne ten typ chlapíka, ktorému je lepšie sa vyhnúť. Vlámať sa mu do domu, ukradnúť auto a zabiť milovaného psa, to sa proste nemalo stať. Priemerní zlodejíčkovia to nevedeli, ich bossovia v podsvetí ale áno. A musia konať. Takže zatiaľ čo sa John Wick vydáva na svoju drsnú vendetu, stáva sa zároveň terčom svojich bývalých kolegov - nájomných zabijakov. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Odurko

"Hoc mám radšej silné dramatické príbehy, pri tomto filme som z kina odchádzal veľmi spokojný." Okrem tejto vety súhlasím s každým slovom a kľudne sa pod to podpíšem.

na príspevok reagoval Yoshitsune

Odurko

Odurko (hodnotenie, recenzie)

Tento film ma veľmi a milo prekvapil. Je pravda, že už dávno som nepozeral taký čistokrvný akčnák. Výborné prebíjanie zbrane, a to že majú dočinenia s najlepším z najlepších "vrahov" perfektne vykreslili humorne na konci. Na nič sa nehrajúci film, kde hlavný hrdina každého odprace na onen svet headshotom. Herci boli perfektný, Keanu nesklame, mafiánsky boss s tým sa mnohí ľudia možno nestotožnia pretože má výzor skôr dobrého tatka. Ale mne do tejto skladačky zapadol. Kamera nieje chaotická, vidíte všetko čo sa deje na scéne z prehľadom. Hudba podkresluje pozadie snímku na výbornú. Dej tu nehrá najsilnejšiu stránku, a tak tích ktorí od toho čakajú niečo viac to môže odradiť. Hoc mám radšej silné dramatické príbehy, pri tomto filme som z kina odchádzal veľmi spokojný. Možno pri ďalšom vzhliadnutí filmu dám menšie hodnotenie no momentálne je to 90%.

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Toho psa mi bolo ľúto, ale o to viac som neznášal záporákov, takže som to bral ako plus. Naopak nemám rád módu, že dieťa na scéne nemôže zomrieť. Holywood sa toho dosť drží a lezie mi to na nervy. Ako keby bol rozdiel či má niekto 10 alebo 30 rokov.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Tak mě nevadí ani psi ani děcka. Dá se říct, že mi ve filmech nevadí prakticky nic. Snad jenom na ty akce z tělesnýma tekutinama si nepotrpím (hlavně blití) krev nebo vnitřnosti mi nevadí.

na príspevok reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Když chceš vidět pořádný zabití psa, tak si pusť ty Mapy ke hvězdám. Tam je taky tahle scéna, ale o dost výživněji a zábavněji podaná než v Johnu Wickovi :-)

na príspevok reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Od akcneho filmu vyzdaujem 3 veci. Skvele akcne sceny, (prehladne natocene  v R-kovom prevedeni) funkcnu zapletku, ktora nie je ohlodana na kost ako vo filmoch Tonyho Jaa (mam podozrenie, ze zo sa tyka aj Wicka) a hercov ktorych mam rad. Wick obsahuje 2 z tychto aspektov, ale je tu faktor zavrazdenia psa. Na ten som vo filmoch alergicky. Normalne mi nevadi pokial sa detailne v gore scenach mastia chlapi alebo zenske, ale ked chcipne pes alebo decko, tak ma to dokaze nasrat. 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike , ywo666

Jinak jsem dneska viděl luxusní trashovou záležitost v rámci festivalu otrlého diváka a máte ji na svědomí vy bratia Slováci http://www.csfd.cz/film/372325-socialisticky-zombi-mord/ Parádní kousek ani bych nevěřil, že může v domácích podmínkách něco takovýho vzniknout. Navíc to bylo ještě v parádní retro atmosféře lehce socialistického kina Aero v Praze na Žižkově.

na príspevok reagoval Lacike

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Kedže odhadujem, že Laco nie camripáč a dobrá kvalita na nete ešte nie, film sa mu moc páčiť nebude ak stíha počas projekcie vypisovať na csfd.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Tohle zase nikomu nezazlívám. Já zpravidla v prvních 15 až 20 minutách poznám jestli mě ten film bude bavit nebo ne :-)

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

No musím uznať, že z teba som úplný jeleň. Nikdy neviem odhadnúť či sa ti film bude páčiť alebo nie dopredu. Teda ak som ho už ja videl. Aj teraz som si v duchu na Johna spravil tip a verím, že ho totálne sprasíš a vysmeješ (ten tip)

na príspevok reagoval Wacoslav1, Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

ywo666

A nechceš teď místo mě zmrdat Lacikeho? :-) To je pan negativista pan dvouhvězda :-D Herculesovi dal samozřejmě 2* ostatně jako snad všem akčním filmům z poslední doby. Já dal aspoň 5* Expendables a 5* Mercenaries :-D

na príspevok reagoval ywo666, Lacike

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Hmm no dal som tomu 4, ale vôbec si nepamätám o čom to bolo. A vtedy som 80% filmom dával iba 3 alebo 4*. Teraz som drsnejší. A divergencia bola píčovina, ale aspoň to bolo akčné a miestami tak hlúpe, že som sa bavil. Giver nemal ani tie hlúpe miesta takže extra nuda. A ten nápad z emóciami je to tátálne ošúchaný.

na príspevok reagoval Wacoslav1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

já sem po dvaceti minutách uvažoval, že bych si vrazil rezavý drát do oka, až tak to bylo 

 

jako mně se líbily filmy jako Labyrint a Divergence, to zas jo 

Súvisiace novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (viac)

Pátý John Wick je v přípravě

Pátý John Wick je v přípravě

26.05.2023

Šéf studia Lionsgate Joe Drake potvrdil, že první debaty ohledně pátého Johna Wicka již proběhly a snímek tak v budoucnu nejspíš opravdu vznikne. Víceméně tak ujistil především akcionáře, kteří by… (viac)

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (viac)

Reklama

Reklama