Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Animovaný

Obľúbené filmy (10)

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Asi po 20. zhliadnuti som zistil sakra ten film ma všetko čo čakám od NAJ filmu super hlášky super herca super režisé ra a super scenáristu a to všetko v jednom , ... BRAVO !

Expendables: Nezničiteľní 2

Expendables: Nezničiteľní 2 (2012)

Neskutočný KURVA nárez. Takéto obsadenie perfekné už žiadny film mať nebude. Žiadnému akčnému fanúšikovi určite nevadí, že tam chýba nejaký hlboky dej, pch, .... akčná nálož nového tisícročia v 80. - kovom štýle. Teraz k postavám, Jet Li menej priestoru, ale jeho súboj s panvicami bol paradný aj to doberanie s Lundgrenom, ktorý zahral riadneho šaša ( jeho najlepšia scéna a pre mňa jedna z NAj bezakčných scén vo filme bola určite ehm scéna v lietadle :D ), Arnold s Willisom hlaškovali ako o dušu plus legendárna scéna so smartom , ... Norris stačí len jedno slovo a to AWESOME !!!, Crews vymakané hovado, ... Adkins mohol toho ukázať viac, perfekné scény v mestečku, orpoti prvej časti mal Statham menej priestoru, ale vynahradil mi to pre mňa najlepšou scénou vo flme v kostole ako MAN and Knife, SLY hlavný herec, takže samozrejme mal aj najviac priestoru + hláška REST IN PIECES mi znie v hlave ešte teraz :), a dostávam sa k človeku, na ktorého som sa tešil najviac a bol to JCVD, ... kurva - piča - blesk ten chlap si ti náramne užíval asi najviac zo všetkých, záporaka zahral geniálne, každé slovo, gesto, pohľad som mu veril, dal sa do formi neskutočne - len ta tvár je riadne poznamenaná, ... ďalšie plus ma u mňa za to, že sa dal tak nakopať od SLYa, ktorý doňho bušil hlava nehlava, ...a potom prišlo na čo som čakal najviac a to na žanklodove otočky, ktoré sú proste nezabudnuteľné ( Dvojitý zásah Forever :). Proste NAJväčší MEGAnáarez za posledné možno 20 roky. Splnený sen každého akčného fanúšika, ktorý na týchto pánoch vyrastal.

John Wick

John Wick (2014)

I think Reeves is BACK !!! , ... FINALLY !

Posledný skaut

Posledný skaut (1991)

Film nadupaný hláškami s vyborne zohratým duom Willis - Wayans vas nenechajú na odpočinku po celý film, pri ktorom zažijete nie len týchto hlaškujucích machrov ale aj veľmi "milú" dcéru Willisa, ktora zdedila niečo z génov svojho ocinka (Márne pátram, ktorý z Vás je vačší Debil:-))

Tango a Cash

Tango a Cash (1989)

Poviem pravdu, ... Keď som videl tento film poprvykrát tak som nemohol zavrieť ústa od úžasu, ...stale som si vypiskoval soundrack a snáď všetky hlášky som vedel , ... Perfekne a hlavne bláznivo zohratá dvojka, ... pre mňa patri k vrcholom akčných koméédiíí, ... uchvatný výkon Stalloneho, ... Russel tiež perfekný, (majitel vozu: Ty blázne! Cos to udělal s mým autem! Věřím Perestrojce! Gabriel Cash: Vítej v Americe.):-)

Smrtonosná pasca

Smrtonosná pasca (1988)

Môj obľubený film, ... Hlaškujúci Willis & záporák Rickman - BRAVO!!

Temný rytier

Temný rytier (2008)

Asi najlepšie stvarená záporná rola akú som kedy videl oscar zaslúžený

Avengers: Pomstitelia

Avengers: Pomstitelia (2012)

Perfektne vygradovaný príbeh s partiou SUPERhrdinov, z ktorých vedie určite zelené nervozné monštrum + hlaškovacia škola Tonyho Starka, ktorí z toho filmu zrobili neskutočný zážitok + geniálna postava Lokiho možno tento film aj dostanú do mojej dlho sa nemeniacej TOPky , veľmi milé prekvapenie, nedá mi tu ešte zmieniť, že tento film obsahoval najzbytočnejšie 3D , aké som kedy videl

Rýchlo a zbesilo 5

Rýchlo a zbesilo 5 (2011)

Bezkonkurečne NAJlepší diel celej zbesilovskej série, a takysto zatial NAJlepší akčný film tohto roku, to, čo znamenal súboj SLY Stallone vs. Steve Austin pre minulý rok tak tento rok to znamená určite pre dvojicu Vin Diesel vs. The ROCK - BRAVO!!

Neľútostný súboj

Neľútostný súboj (1995)

Skvelý film, ktorý tiahnú asi dvaja najcharizmatickejší herci na svete, ich stretnutie je brilatné ako aj prestrelka v tomto filme, celkovo veľmi dobre vygradovaný dej s množstvom známych hercov