Reklama

Reklama

Chlapec od vedľa

  • Česko Kluk od vedle (viac)
Trailer 1

Stredoškolská učiteľka Claire Petersonová (Jennifer Lopezová) nedávno opustila svojho neverného manžela. Keď sa do susedného domu nasťahuje atraktívny a charizmatický devätnásťročný Noah Sandborn (Ryan Guzman), Claire v slabej chvíľke podľahne jeho čaru a prežije s ním noc plnú vášne. Vo chvíli, kedy sa Claire pokúsi vzťah ukončiť, sa však Noahovo flirtovanie zmení na nebezpečnú a násilnú posadnutosť. A Claire musí urobiť všetko, aby seba aj svojich blízkych ochránila pred pohromou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (134)

tron 

všetky recenzie používateľa

Neveril som, koľko zastaraných klišé je niekto schopný dať do kino-filmu z roku 2015. Tento scenár by sa dal akceptovať snáď len v roku 1991, kedy išli do kín Noci s nepriateľom s Juliou Roberts. Nevyžadujem od každej snímky revolučné scenáristické riešenia, ale toto je fakt moc. Zlosyna nezastaví ani vytlačenie očnej buľvy mimo lebky a predtým, než má niekoho zastreliť, si neodpustí zlovestný preslov, vďaka ktorému získa obeť dostatok času na jeho omráčenie. Následne ho nechá ležať na zemi a otočí sa mu chrbtom, aby mal pre zmenu on čas nabrať dych na ďalší útok. Samozrejmosťou je, že chladnokrvný psychopatický vrah si dôkazy o svojich brutálnych činoch v pohodičke nechá v počítači a homevideo s pani učiteľkou zásadne nezálohuje. Samozrejme, hrdinka (učiteľka literatúry) dokáže na centimeter presne určiť, kde presne musí gauner stáť, aby mohla potiahnuť za reťaz a vinou toho sa naňho zrúti pol tonové železné hovädo. Nepáčilo sa mi ani zľahčovanie niektorých nesympatických vecí (napr. manželská nevera bez vedomia manželky alebo sex so žiakom, aj keď v tej chvíli ním de facto ešte nebol). ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $4miliónyTržby USA $35,423,380Tržby Celosvetovo $50,163,103Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,148,713 //počet predaných kusov 56,811Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ rutinérsky thriller ako od režiséra ktorý je v tomto štýle dosť známy nuž no Rob Cohen, našťastie tu je stále sympatická Jennifer Lopez a miestami dobré napätie a dravosť, čistý priemer /50%/ ()

Reklama

smolicek04 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica filmu mi pripomína "Disturbiu" alebo niečo podobné ako "Girl Next Door" Krásna J. Lo ktorá však už od začiatku filmu dáva najavo že na konci sa stane zvrat a to som ani nevidel trailer a nečítal spoilers, proste mám rád Lopezku. Pri druhej polovici filmu sa už ale nedá vydržať úplne trápne situácie na ktoré čakáte vopred a nech už aby aj skončili trhá vás to preč od obrazovky. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Idiot Next Door a to platí rovnako ako o postave psychicky narušeného mladíka, tak aj o Jennifer Lopez. Šablónovitý thriller s tými najprevarenejšími zvratmi a najidiotickejším chovaním postáv – ide mi o život, maniakovi vrazím jednu ranu kladivom (alebo čím to bolo) do hlavy, to odhodím hneď vedľa neho a utekám desať minút rozväzovať z pút syna a ani raz sa neobzriem za seba! Čo tak maniaka doraziť, keď už leží na zemi, zviazať ho, uistiť sa, že som v bezpečí? Nič? A podobných otravných, klišé situácii je tu celá kopa. Jennifer Lopez sa síce rozhodla z komédií opäť vrátiť k thrillerom typu Enough, ktoré z nej kedysi urobili aj filmovú hviezdu, ale vybrala si veľmi slabú látku na návrat, predvídateľnú a po väčšinu času absolútne nevýraznú. Nie je tu viac menej nič, žiaden výraznejší teror, žiadna napätá scéna, len sa 45 minút divák zoznamuje s postavami a keď už to vyzerá, že žáner thriller je pri filme označený omylom a skôr to má byť rodinná dráma, tak v druhej polovici začnú pribúdať čoraz trápnejšie situácie, ktoré majú naoko vyvolať napätie, ale chcú to dosiahnuť scénami ako napríklad zbieranie nahých fotiek učiteľky po rozhádzanej triede, keď pred ňou čakajú študenti. Toto už dnes ani nie je hodné kín. Rutinný, tisíc krát obohraný, nanajvýš televízne pôsobiaci thriller, ktorý by sa najlepšie vynímal na Hallmarku o ôsmej večer, ale tam jeho ambície končia. Jediné pozitívum je stále sexi a prirodzená Jennifer Lopez, aj napriek tomu, že hrá totálne dementnú postavu. CELKOVO: 1* (2/10) ()

Sabrewulf odpad!

všetky recenzie používateľa

To už nestojí za koment. Prostě blbeček, co zaspal posledních 30 let kinematografie se vytasí s takovou směsicí klišé, že už to ani k smíchu není. To by bylo úplně pitomé i jako kamerové cvičení studentů prvního ročníku. A za omráčení záporáka + nechám ho ležet jen tak, aby zase mohl vstanout, bych scénáristy zavíral do vězení. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (21)

  • Jennifer Lopez uskutočnila svoje doteraz najväčšie hispánske tlačové turné v Miami v rámci propagácie filmu. Dúfala, že film osloví hispánske trhy, pretože obsahuje dvoch hispánskych hlavných predstaviteľov, čo by podľa nej nebolo možné, keby ho produkovalo veľké štúdio. Navštívila preto veľa relácií a diskusií určených pre latino publikum. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčalo sa aj v Placerita Canyon, Newhall od decembra 2013. Niektoré posledné scény boli natočené až v apríli 2014. Celkovo ale natáčanie trvalo len 25 dní. (Arsenal83)
  • Napriek tomu, že Jennifer Lopez trvá na tom, že natáčanie sexuálnych scén je zvyčajne trápne, berie to najmä ako súčasť vašej práce: "Pamätajte, že to nerobíte so svojimi najbližšími priateľmi. Robíte to s ľuďmi, ktorých by ste označili za kolegov." (Arsenal83)

Reklama

Reklama