Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska. Bohatstvo. Nenávisť. Dve znepriatelené rodiny spája jediná vec. Láska dvoch mladých ľudí, ktorých od seba neodlúči ani ich pôvod. Znepriatelené rodinné klany nemôžu byť viac odlišnejšie, no proti ich vôli ich spojí svadba. Adaptácia romantického seriálu Ruža vjetrova, ktorý už dve sezóny úspešne vysiela chorvátska televízia RTL a je aj jeho licencorom. Jeho autorom je Dinko Paleka a pod slovenskú verziu sa podpíše Andy Kraus, autor úspešných projektov Panelák, Keby bolo keby či Pod povrchom. Klan je príbehom dvoch rodín, ktoré by už nemohli byť odlišnejšie a v láske sa vzájomne nemajú. Proti ich vôli ich však spojí svadba! A problém je na svete. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (22)

tommy187 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nie, nie toto už je veľa aj na mňa. Po formátoch Nemsrteľní, Keby bolo keby a Pod povrchom (a to sa bavíme len o čisto jojkrárskych seriáloch z posledného roka a pol) je toto už naozaj vrchol. Seriál znova s tou istou pointou, len s vymenenými hlavnými hereckými úlohami. Tak to už človeka naozaj naštve. Pozerať celé dve hodiny tohto programu a k tomu ešte aj s reklamami bol absolútny vrchol, a seriál už nezapnem. Preto mu dávam (ako prvému slovenskému seriálu!!) odpad. (V prípade radikálneho zlepšenia zvýšim hodnotenie na jednu hviezdičku). Btw., mne sa zdajú markizácke formáty lepšie, Chlapi neplačú boli vydarenejší o mnoho! A to už je sila ()

peto580 odpad!

všetky recenzie používateľa

taktiež snaha (už ale iba raz) pozrieť si aspoň jednu časť. Ale keď ono to je pičovina tak neskutočného kalibru až mi je ľúto tých písmeniek ktoré na to musím vynaložiť. Tak dlhú dobu sa baviť o takom obrovskom hovne ako v tomto seriáli a tak špatne to podať to je umenie. Začínam mať pocit že to je úmyselné :D ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Súkromná, komerčná stanica JOJ sa už po druhý krát pokúsila namotať prostého televízneho diváka na ich "Klan". No zdá sa, že im to zasa nevyšlo. V konkurencii podobne stupidných seriálov to opäť neobstálo. Na "Klan" sa takmer nikto nepozerá. Ja som to skúsil, ale taktiež to bolo nad moje sily. Filmárska a scénaristická primitivita je v tomto prípade tak silná, že sa to nedá vydžať. Fakt sa na to nedá pozerať. Kráľovi slovenských telenoviel, Andy Krausovi, už dochádza dych. Melie z posledného. Prestal byť zaujímavý. On aj celý jeho Ku-Kraus-"Klan" je odpad! ()

odmocnina 

všetky recenzie používateľa

Tak ako rýchlo a veľmi úspešne podľa tvorcov tento seriál začal, tak rýchlo a neúspešne podľa divákov skončil. Dosť zbytočný projekt, Andy si hádam robil srandu keď povedal, že je to celosvetovo úspešný seriál a popritom je to nejaký chorvátsky odpad :D. Nad tým som sa zasmiala. 1* za soundtrack. ()

Mahoney. 

všetky recenzie používateľa

Ono tých našich seriálov je už strašne veľa. Jojka sa snaží predbehnúť Markízu za každú cenu. Panelák konkuruje Búrlivému vínu. Farma Vyvoleným. Chlapi neplačú Klanu. A všetky tie seriáli sú na jedno kopyto. Rodinné drámy. Mohlo by sa na obrazovky vrátiť napr. Mesto tieňov. Náš najlepší krimi seriál.. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (5)

  • Prvé tri epizódy sa natáčali v chorvátskom Splite. (tommy187)
  • Klan vznikol podľa licencovaného formátu spoločnosti FremantleMedia The Clan. Tá ho prvýkrát predstavila v roku 2011 na veľtrhu v Cannes. (tommy187)
  • Titulná skladba pre seriál Klan pochádza od kapely Peter Bič Project a volá sa "Thinking About You". (leila22)

Reklama

Reklama