Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(22)

Moderný rodinný seriál, v ktorom sa vzájomne preplietajú osudy šiestich hlavných postáv. Tri ženy a traja muži v troch pároch sú previazaní rodinnými, pracovnými, mileneckými a rôznymi inými väzbami a ich životy a konanie sa vzájomne ovplyvňujú. Šesť hlavných postáv má výrazne odlišné charaktery, páry žijú v rozdielnych sociálnych podmienkach a majú rozdielne uloženú hierarchiou životných hodnôt. Názorovo sú v mnohom odlišní, ale majú aj plno spoločných záujmov, ktoré ich spájajú. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (54)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Neviem v čom Keby bolo keby tak nákladné, že sa stalo vo svojej dobe najdrahším slovenským seriálom vôbec. A scenáristicky sa Andy Kraus tiež príliš nevytiahol, pretože mi to prišlo len ako taká skrátená verzia Paneláku. Na druhej strane, v porovnaní s dnešnými produkciami typu Rodinné prípady/Policajné prípady je to ešte klenot (najmä po technickej stránke) 25% ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 5.10.2009 - TECHNICKÁ POZNÁMKA: V piatok 2.10.2009 sa JOJ dohodla so spoločnosťou PALACE CINEMAS, že predpremiéra každej epizódy sa uskutoční každú nedeľu v jednej zo sál POLUSu v digitálnej kvalite na veľkom plátne. ( http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/keby-bolo-keby-nebude-mat-premiery-v-televizii-ale-v-kine.html ) (29.9.2009) - Chcem sa večer pozerať na lacnú kópiu (sic!!!) ORDINÁCIE vo "filmovej" kvalite ? Nechcem. (6.10.2009) ()

Reklama

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

POZOR, NAJDRAHŠÍ SLOVENSKÝ SERIÁL VŠETKÝCH ČIAS !, POSERME SA Z TOHO... Je síce fajn, že máme kameru na žeriave na obrovské záberové oblúky, že sa slovenskí herci konečne naučili pred tou kamerou aj hrať, že sa tam holky prenáňajú v športiaku a navštívime zo päť asi nie najlacnejších bratislavských barákov - ale čo z toho, keď sa neúmerným rozpočtom obdarí scenár doslova a s ohľadom na autora nie náhodou PANELÁKovský ? To veru nie je žiadna výhra. Z takéhoto pohľadu potom vyhadzovanie toľkých peňazí vyznieva ešte hanebnejšie - lebo na riešenie týchto záležitostí ateliérové byty skutočne stačia a úroveň hereckých výkonov v neskorších sériách rovnako vzrástla, ako Slováci konečne prišli na to, že nie sú na javisku. KEBY BOLO KEBY potom svojim snobstvom zastieraným problematikou vzťahov medzi bohatšími pripomína tie zatracované slovenské filmy z posledných rokov, čo sa snažia tváriť tak svetovo. A oni, prosím vás pekne, ONI z toho robia ešte takú UDALOSŤ, že KAŽDÝ DIEL PÚŠŤAJÚ DOPREDU V KINE !!! ()

Duotone28

všetky recenzie používateľa

Ako anti-watchman kadejakých lacných TV serialovych sracociek ci uz zo SVK abo CZ...som mal z tejto pilotnej casti velmi dobry pocit. Aj ked podaktory artist trosku pokulhaval (nikto ma nepresvedci ze Fialova je herecka), ale za to kamera a celkovo serial po technickej stranke nadstandartne skrz nasu tvorbu. Hodnotit nejdem...na to prilis skoro,nazdar ()

oasismanik 

všetky recenzie používateľa

Keby scenáre písal niekto iný, ako " ja som Kraus, všade som bol, všetko som videl, mám vysokú školu a scenáre píšem dobré, pretože panelák stále ľudia sledujú" možno by to bolo o inom. Hodnotím na slovenské pomery. PS: Pozrel som si jednu časť druhej série a bol som prekvapený, pretože bola scenáristicky, režíjne, herecky aj hudobne na pomerne vysokej úrovni. Zvyšujem teda na tri... ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (6)

  • Děj seriálu je dynamický – 50minutový formát je složený z 35 obrazů, to znamená, že průměrná délka jednoho obrazu je jedna a půl minuty. Kromě toho se děj střídá v mnoha prostředích. Vidíme postavy v jejich soukromí, práci, i jak tráví volný čas, a do děje samozřejmě zasahuje i mnoho vedlejších epizodních postav. (ČSFD)
  • Novou pravidelnou postavou v 2. sérii se stala Eva (nová přítelkyně Jána) v podání Moniky Hilmerové. (NinadeL)
  • Seriál se odehrává v současnosti a je zasazen do Bratislavy a blízkého okolí. (ČSFD)

Reklama

Reklama