Reklama

Reklama

Epizódy(52)

Obsahy(1)

Tajomstvá, ktoré mali ostať navždy ukryté pod povrchom.  Príbeh plný zvratov, kde sklamanie v láske, nevera či dokonca strach o vlastný život nie sú ničím výnimočným. Adam (Marko Igonda) a Lea (Lucia Lapišáková) mali krásny dlhoročný vzťah, ktorý však dostal trhlinu. Aj keď ich láska je silná, trhlina je väčšia, než si dokážu pripustiť. Obaja sa vydajú na cestu záchrany manželstva, ktorá však prinesie mnohé prekvapenia, zvraty, odcudzenia aj návraty. Osudy hlavných hrdinov sa často ocitnú na hrane a dokonca im pôjde aj o život. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (38)

Zombiepod 

všetky recenzie používateľa

Andy Kraus by jednoducho mal prestať vymýšlať seriály, a ostať pri svojom ako-tak úspešnom, no stále rovnako debilnom Paneláku, ktorý je podstatne pozerateľnejší v tom, že je aj občas vtipný. Tu mi tie nútené a primitívne emočné pokusy zožierali nervy každou sekundou. Síce sa herci snažia, kamera je podstatne pokrokovejšia ako pri podobných seriáloch, ale to ani nestojí za reč. Bohužial, zasa mimo. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Viete čo mi naskočí pred očami, keď počujem v súvislosti s filmovou tvorbou slovné spojenie "Pod povrchom"? Automaticky sa mi obajví spomienka na snímok amerického režiséra Roberta Zemeckisa, z roku dvetisíc, v hlavnej úlohe s Harrisonom Fordom a Michelle Pfeifferovou. Dvorný scénarista televízie JOJ, pán Andrej Kraus, je také hovädo, že nedokáže vymyslieť ani len originálny názov pre svoj telenovelový seriál. Je neuveriteľné čím tento trotel z Bojníc oblbuje osprostelých televíznych divákov. Andy je smradľavý hovnivál, čo zarába nehorázne sumy €ur za to, že tvaruje, produkuje a predáva odpad! ()

Reklama

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Spočítal som, čo všetko sa vyskytlo v 2 častiach tohoto nafúknutého projektu - tak napríklad nevera, podraz kamaráta, smrť dieťaťa, rakovina, drogy, adopcia, samovražda, alkoholizmus, domáce násilie – a to zďaleka nie je všetko, čím sa pokúša tromfnúť svojich konkurentov, lebo to je kadencia hodná veľkého umeleckého počinu, čo sa snaží zhrnúť na malom kúsku všetko svinstvo sveta. A možnože čo sa týka Slovenska sa mu to aj darí – pravdaže až na tie úprimné vyrozumenia a happyendy. A vypípané vulgarizmy - prečo vo svojom vlastnom seriáli, ktorému určujú vysielací čas, majú v dialógoch toľko nadávok, ktoré musia vypípať ? - to má byť ako prirodzené ? Asi ako úsmev pokladníčky v obchoďáku... ()

matthew.17

všetky recenzie používateľa

Ani to nemusím pozerať... Opäť talentovaní a dobre hrajúci herci, obsadení do seriálu kde majú nulovú šancu svoj talent ukázať a tak sa opäť jedná o vec peňazí a prestíže. Z upútaviek je mi jasné že je to zas o vzťahoch, o neverách a intrigách, že je tam zas ten istý hnedý filter či pri každom seriály TV JOJ od ktorého sa to nelíši ani len obsadením pretože v Andyho seriáloch sú furt tí istí herci (do pi*e kebyže, aspoň tú Rákovú obsadí nech sa mám na čo pozerať, ale Igonda ma zapnúť jojku naozaj nedonúti). V našich seriáloch mi strašne chýba nejaký originálny prvok, niečo vlastné čo malo napr. Mafstory alebo Susedia. Markíza len kopíruje Telemundo a Jojka seriály ktoré kupuje spoza veľkej mláky pričom sa pravidelne opakuje. Bieda... ()

patrik221 odpad!

všetky recenzie používateľa

(Patrik221) Andy Kraus niní zapneme elektrický proud který vám spôsobí smrt v souladu se zákonem. Buh bud milostev vaši hříšné duši. Chcete neco říct než bude rozsudek vykonán? (Kraus) Chcel by som napísať ešte mnoho scenárov k dalším slovenským chujovinám. (Patrik221) Fááááze 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (8)

  • Peter (Vlado Černý) se v 38. díle těší, že se konečně dozví, jaké pohlaví bude mít dítě, které čeká Janka (Jana Valocká), i když mu už na konci 29. dílu řekla, že to bude chlapec. (Vazzy)
  • V 50. díle si zahrál autor seriálu Andy Kraus. Ztvárnil jednoho z mužů, které identifikuje svědek, konkrétně muže s číslem 2. (Vazzy)
  • Původní název seriálu byl Pokrvné púta. Jedním z dalších pracovních názvů bylo Bude to dobre..., od něhož tvůrci upustili kvůli třem tečkám na konci, které se jim v názvu nezdály. Uvažovalo se rovněž o Posledná šanca nebo Druhá šanca, což ale připomínalo konkurenční seriál, nebo o Bod zlomu - ten se Krausovi nelíbil, protože moc evokuje název akčního filmu. (hippyman)

Súvisiace novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (viac)

Reklama

Reklama