Reklama

Reklama

Live in Bzenec

(koncert)

Jedinečný dokument o skinheadskej undergroundovej subkultúre. Je to obraz doby, kedy sa po páde komunistického režimu začali v Česko-Slovensku formovať prvé bunky skinheadov. Na koncerte v malom juhomoravskom meste Bzenec vystúpila vtedajšia špička tejto vznikajúcej scény: Orlík, Hubert Macháně, Tři sestry, Braník, Valašská liga a slovenský Krátky proces. (MM_Ramone)

(viac)

Diskusia

netahlo

netahlo (hodnotenie, recenzie)

KUFI

Urcite to maji nekde cely, ale pochybuju, ze s tim v dnesni podivne dobe vyrukujou na verejnost. 

KUFI

KUFI (hodnotenie, recenzie)

Skoda ze to neni kompletni, od kazdy kapely akorat dve-tri pisnicky. V nejakych archivech CT to musi lezet kurva cely ne?

na príspevok reagoval netahlo

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnotenie, recenzie)

Je ovšem pikantní, že k autorství tohoto "hudebního dokumentu" se dodnes nikdo nehlásí. Třeba má svůj důvod. Možná se i za něj stydí.

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnotenie, recenzie)

Koukám, že náckové i kryptonáckové si tu zase naklikali superlativní hodnocení, jinak si těch 77 % (škoda, že ne rovnou 88) nejde vysvětlit. Kdekdo nezaujatý by třeba podotkl, že záznam to je skutečně unikátní. Ano? A že jde pořád jen o propagandu těch náckovskejch sviní je snad vedlejší? To už bychom mohli rovnou za "unikátní dokument hodný 5 hvězdiček" pokládat amatérská videa, ve kterých náckové kopou do židovských náhrobků...

Reklama

Reklama