Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott Calvin (Tim Allen) je Santa Clausom už sedem rokov a hoci mu chýba jeho syn Charlie, svoju prácu vykonáva svedomite. Prípravy na Vianoce ešte nikdy neprebiehali na Severnom póle tak hladko, až kým nebol zverejnený zoznam dobrých a zlých detí. Charlieho meno je uvedené medzi "zlými". Scott sa v okamihu rozhodne vzdať kariéry Santa Clausa a vrátiť sa do normálneho života, aby sa jeho syn opäť dostal na zoznam dobrých detí. Snaží sa za seba nájsť dôstojnú náhradu, ale santovský oblek sa dostane do nesprávnych rúk. Úlohy Santa Clausa sa zmocní trestaný zlodej a duch Vianoc upadá. Scott a Charlie musia vyburcovať skľúčených škriatkov, aby zachránili Vianoce. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Galéria (23)

Súvisiace novinky

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (viac)

Tim Allen opäť Santom

Tim Allen opäť Santom

16.09.2005

Rodinná komédia Santa Clause, v ktorej sa Tim Allen nedobrovoľne stal Santom, aby objavil a pochopil "ducha Vianoc" a našiel si cestičku k svojmu synovi, sa dočká ďalšieho pokračovania. Predstaviteľ… (viac)

Reklama

Reklama